Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

14.08.2014 13:00

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Düzce'nin Topuk Yaylası'nda kampta. Teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde futbolcular, antrenmana ısınma koşusu ve adaptasyon hareketleri ile başladı. Ardından 5'e 2 top kapma oyunu oynandı. Sonrasında çift kaleli oyun oynayan futbolcular antrenmanı soğuma egzersizleri ile tamamladı.

AVCIBAY: "EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRÜYORUZ"

Mavi-beyazlı takımın Kalecisi İlker Avcıbay, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Yeni arkadaşlarımız var ve hazırlık maçları yapıyoruz. Eksikliklerimizi görüyoruz. Birbirimizi tanımak için şu anda güzel gidiyor herşey" dedi.

"ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

Takımda arkadaşlık ortamının gayet iyi olduğunu belirterek Avcıbay, "Arkadaşlığı sahaya yansıttığınız sürüce daha çok kenetleniriz daha çok birlikte oluruz, daha mutlu günler geçiririz inşallah. Buraya gelen birçok oyuncu hedefleri olan ve gelecek planlaması olan bir kulüp olduğunu öğrenerek geldik. Bu planlamanın içinde kendimize yer bulduğumuz için öncelikle kulübe teşekkür ediyoruz. Tabi ki şampiyonluk kolay söylemler değil ama hedefler var bu hedeflere gitmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bizden beklentileri biliyoruz. Gaziantep Belediye'nin bu yıl ve gelecek yıllardaki hedefleri belli inşallah bu hedefler doğrultusunda elimizden geleni yaparız" açıklamasını yaptı.

SAĞLAM: "HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR"

Teknik direktör Nurullah Sağlam Topuk Yaylası'ndaki tesislerde kamp çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İlk etap çalışmamızı biz Antep'te gerçekleştirdik. Buraya da daha çok hazırlık maçı yapma düşüncesi ile geldik. Şu ana kadar birkaç tane hazırlık maçı yaptık. Bunlardan da verim aldığımız düşünüyorum. Buradan sonrada bir Kasımpaşa'yla İstanbul'da, daha sonrada Sivas'ta Cumhuriyet Kupasına katılacağız. Mersin, Sivas, Adana Demirspor'un katıldığı. Ondan sonrada kentimize dönüm oynayacağımız ilk maç için hazırlanmaya başlayacağız" dedi.

"HEDEF MUTLAK BAŞARI"

"Mutlak başarı" diyen Nurullah Sağlam, "Biz göreve başladığımız ve transferler yapmaya başladıktan sonra zaten hedefi şehir omuzlarımıza yükledi. Bunun dışında farklı bir şey düşünmek istemiyoruz. Mutlak ve mutlak başarılı olmak istiyoruz. İyi transferlerden tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Son yıllarda zaten bu lige baktığınızda özelikle özellikle hep tecrübeli takımların daha ön planı çıktığını bir lig haline geldi. Bizde tabi bu düşünce ile hareket ediyoruz. Daha önce Mersin'de bu tecrübeyi deneyimi yaşadık. Orada çalıştığımız dönemde PTT 1. Lig'i bu kadar kaliteli değildi bu sene kadar. Ama ligin özellikle gerekliliğinin ne olduğunu biliyoruz. Bu da bizim için avantaj. Şu anda tek dezavantajımız özellikle tabi sonradan takıma katılan arkadaşlarımız. Onların fiziksel yetersizlikleri tabi, birde uyum sorunu nihayetinde. Bunları da en kısa zamanda çözüp yolumuza devam etmek istiyoruz. Birinci maçtan sonra 15 günlük aranın olması bizim için avantaj olacak" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement