Gaziantepli Şenol Can: Fenerliler Bile Penaltı Olmadığını Söyledi - Son Dakika
Spor

Gaziantepli Şenol Can: Fenerliler Bile Penaltı Olmadığını Söyledi

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'ün penaltı pozisyonu için "Fenerliler bile penaltı olmadığını söyledi" dedi.

22.09.2014 09:00  Güncelleme: 09:51

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün düşmesinin ardından penaltı kazanan rakiplerinin bu golle kazanmasının ardından Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, sarı-lacivertli isimlerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

"FENERBAHÇELİ ARKADAŞLAR PENALTI OLMADIĞINI SÖYLEDİ"

Beyaz TV'ye konuşan Şenol Can, Fenerbahçeli bazı futbolcuların pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ettiğini söylerken, "Çoğu Fenerbahçeli arkadaşlar penaltı olmadığını söyledi. İsim vermeyelim. Kolay verilmiş penaltı. Gökhan da bunu kullandı. Hakeme teşekkür etti. Neyse canları sağolsun. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde biz böyle düşsek penaltı verilir miydi? Biz önümüze bakıyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz. Fenerbahçeli futbolculara söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Gaziantepli Şenol Can: Fenerliler Bile Penaltı Olmadığını Söyledi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gaziantepli Şenol Can: Fenerliler Bile Penaltı Olmadığını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • naz: aziz yildirim türk futbolundan temizlenmedikce göreceksiniz stadlarda kimse kalmayacak, belki birkac beyinsiz fenerli kalir 15 8 Yanıtla
  • Asil: FENERİN ŞAMPİYONLUĞUNU ŞİMDİDEN GÖRENLER YIRTINIP DURSUNLAR. POZİSYONSA PENALTI DOĞRU KARAR. ADAMI CEZA SAHASINDA ÇEKİP İTME KARDEŞİM. . SONRA KÖRLER TOPALLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR. . 4 11 Yanıtla

Advertisement