Türk Futbolunun 'Ordinaryüs' lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in anısına düzenlenen geleneksel Lefter Kupası'nın 2'incisi, 16-17 Ağustos tarihlerinde Kınalıada'da yapılacak.
Lefter Küçükandonyadis, Kınalıada Jarden-Barsamyan Stadı'ndaki anlamlı bir futbol turnuvasıyla anılacak. Lefter Kupası'nın direktörlüğünü kendisi de bir Kınalıadalı olan eski TSYD Başkanı Onur Belge, genel kaptanlığını ise Garo Hamamcıoğlu üstlenecek. Kupa, müzenin kurucuları olan Adalar Vakfı-Adalar Belediyesi ortaklığı, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray kulüpleri ve Kınalıada Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenecek.
16 Ağustos Cuma günü saat 17.30'da açılışı ve elemeleri yapılacak olan turnuva, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30'da başlayacak üçüncülük ve final maçları ile sona erecek. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Lefter Kupası'nın 2'incisi Kınalıada'da Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?