Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

07.10.2015 21:16

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Milli maçların ardından Galatasaray ile karşılaşacak başkent ekibi, sabah solonda, akşam ise sahada çalıştı.

Akşam idmanına ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlı ekip, 5'e 2 top kapma ve yarı alanda minyatür kalelerin yer aldığı oyunla günü tamamladı.

Milli takımlarda bulunan Ahmet Çalık, İrfan Can, Stancu, Atta ve Skulason ile tedavisine devam edilen Halil İbrahim, çalışmalarda yer almadı.

Gençlerbirliği, yarın çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement