Gheoghe Popescu'nun Babası: Oğluma Tuzak Kurdular - Son Dakika
Spor

Gheoghe Popescu'nun Babası: Oğluma Tuzak Kurdular

Gheoghe Popescu\'nun Babası: Oğluma Tuzak Kurdular

Usulsüzlük skandalı sonrasında 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Popescu'nun babası, "Oğlum beni utandırmadı. O siyasi nedenlerle hapiste." dedi.

21.03.2014 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya'da patlak veren transfer usulsüzlüğü skandalı sonrasında 3 yıl ve 3 ay hapis cezası alan Gheorghe Popescu'nun babası, oğluna tuzak kurulduğunu iddia etti.

"OĞLUM BENİ UTANDIRMADI"

Romanya Futbol Federasyonu Başkanı olan Razvan Burleanu'nun oğluna komplo düzenlediğini ima eden Constantin Popescu, "Hayatım boyunca oğlumun hapse gireceğini düşünmemiştim. Ona 17 yaşında, benim utandırmamaya dikkat et dediğimi hatırlıyorum. Şu anda da benin utandırmadı, çünkü kapalı kapılar ardında ne döndüğünü biliyorum. Oğlum siyasi nedenlerle hapiste.

"OĞLUMU ADAYLIKTAN ÇEKMEMİ SÖYLEDİLER"

Romanya Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Razvan Burleanu, benim oğlumu hapse gönderen isimdir. Seçim çalışmalarının başlamasına 3 ay kala bir telefon geldi ve oğlumu adaylıktan çekmem gerektiğini söyledi. Korktum ve oğluma söyledim. Ancak Burleanu'yu hafife aldık ve şimdi oğluma olanlara bakın" ifadelerini kullandı.

Gheorghe Popescu'nun da yer aldığı, Romen futbolunun önde gelen 8 ismi, transfer usulsüzlüğü davası sonucunda toplamda 34 yıl ve 3 aylık hapis cezası ile cezalandırıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gheoghe Popescu'nun Babası: Oğluma Tuzak Kurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement