Gökhan'la yolları ayıran ve sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan'a tutundu - Son Dakika
Spor

Gökhan'la yolları ayıran ve sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan'a tutundu

Gökhan Gönül'ün ayrılması ve elde tek sağ bek Nazım Sangare'nin kalmasından sonra çözüm kadro içinden çıktı. Hazırlık maçlarına başlayacak Fenerbahçe'de Nazım'la birlikte o bölgede Ozan Tufan oynayacak. Antrenmanlarda ve maçlarda Nazım'ın ani yüklenmeden kaynaklı sakatlık yaşamasından endişe duyan Portekizli hoca, bu bölgeye hızlı bir şekilde transfer olsun istiyor.

15.07.2021 10:33  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin her sezon yaşadığı kabus Vitor Pereira döneminde de baş gösterdi. Sarı-Lacivertliler'de beklenen takviyeler henüz yetişmedi. Caulker ve Serdar Dursun transferleri de alternatif olarak kadroya katılan isimler. Yönetimden gelen, "3-4 adet kendisini ispatlamış, net transferler yapacağız" ifadeleri de somutluk kazanmış değil. Gökhan Gönül'ün de ayrılmasıyla bir kriz de sağ bekte doğdu.

Sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan'a sarıldı

NAZIM'IN SAKATLANMAMASI GEREKİYOR

Fenerbahçe'nin elinde şu anda tek sağ bek Nazım Sangare var. Milli futbolcu geçen sezon inişli çıkışlı grafiğiyle son bölümde formayı 36 yaşındaki Gökhan Gönül'e kaptırmıştı. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında Nazım'ın yüklenmeden kaynaklı sakatlık yaşaması halinde o bölgeye mecburen Ozan Tufan geçecek.

Sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan'a sarıldı

OZAN'DAN ÖZEL İSTEK

Pereira bu durumu düşünerek Ozan Tufan'ı zaman zaman sağ bekte denedi. Bu bölgede deneyimi olan 26 yaşındaki futbolcu, hazırlık maçlarının bazı bölümlerinde sağ bek olarak oynayacak. Takviye yetişirse Ozan, asıl mevkisine geçecek.

Gökhan\'la yolları ayıran ve sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan\'a tutundu

Son Dakika Spor Gökhan'la yolları ayıran ve sağ beke transfer yapamayan Fenerbahçe, kaptan Ozan Tufan'a tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement