Gökhan Töre'ye En Az 2 Maç Ceza - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre'ye En Az 2 Maç Ceza

Gökhan Töre\'ye En Az 2 Maç Ceza

İzlanda maçında kırmızı kart gören Gökhan Töre, Fransa'da kendisine yer bulursa oynayabilecek. Milli futbolcu, Fransa'da olmazsa alacağı cezayı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde çekecek.

14.10.2015 11:14

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'ndaki 10'uncu ve son maçında Konya Torku Arena'da İzlanda'yı Selçuk İnan'ın 89'uncu dakikada attığı golle 1-0 yendi. Bu sonuçla puanını 18'e yükselten ve Kazakistan'ın da deplasmanda Letonya'yı 1-0 yenmesiyle 'en iyi üçüncü' olan milli takım, Fransa'daki finallere direkt katılma hakkını kazandı.

RAKİBİNİ BİTÇİ ADETA

Torku Konya Arena'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın 62. dakikasında Oğuzhan Özyakup yerine oyuna dahil olan Ay-Yıldızlı futbolcu, 77'de rakibine yaptığı sert bir faul yaptı. Hemen düdüğünü çalan maçın İtalyan hakemi Gianluca Rocchi, Gökhan'a direkt kırmızı kart gösterdi.

EN AZ 2 MAÇ

UEFA, Gökhan Töre'ye en az 2 maç ceza verecek. Eleme aşamasında alınan kart cezaları turnuva aşamasında sayılmayacağı için Gökhan, eğer Fransa'ya gidecek kafilede kendisine yer bulursa oynayabilecek. Milli futbolcu, alacağı cezayı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde çekecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gökhan Töre'ye En Az 2 Maç Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ari: bal yapmayan ari bu adam zaten biraz kosuyor ayaginda top tutuyor diye bel bagliyoruz. 3 10 Yanıtla
  • fatih: Asla milli takima alinmasin is ahlaki olmayanin hicbi ahlakiolmaz..terbiyesiz simarik velef 7 5 Yanıtla
  • battal gazi: az bile vermisler yam yam a 1 3 Yanıtla

Advertisement