Gökhan Ünal İmzaladı! - Son Dakika
Spor

Gökhan Ünal İmzaladı!

Gökhan Ünal İmzaladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'den kiraladığı Gökhan Ünal'a imza attırdı.

29.12.2010 12:01

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'den kiraladığı Gökhan Ünal'a imza attırdı.

Sezon sonuna kadar İstanbul ekibinde kiralık olarak oynayacak olan golcü futbolcu yeniden milli takıma kadar yükselmek istediğini söyledi.

Fenerbahçe'deki 39 numaralı formasını Belediyespor'da da giyecek olan Gökhan Ünal, "Benım için yeni bir baslangıç olacak, Trabzon'dan ayrıldıgımdan beri oynamıyorum. Fenerbahçe'ye gelinceye kadar sürekli oynayan biriydim ama 1 senedir forma şansını çok az bulabildim. Belediyespor'un bana güvenini boşa çıkarmayıp yeniden milli takıma seçilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, Gökhan Ünal'ı kadroya katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Gümüşdağ, Zapotocny ile ilgili son durumun sorulması üzerine, "Görüşmeler devam ediyor. Teklifimizi Beşiktaş'a ilettik. Onlar kendi aralarında görüşecekler. İstanbul'da kalırsa bizde oynayacak. Zapotocny yurt dışında oynamak isterse, yapacak bir şey yok" dedi.

İbrahim Akın ve Gökhan Süzen hakkında çıkan transfer dedikoduları üzerine ise Başkan Göksel Gümüşdağ, "İki oyuncumuz da çok önemli futbolcular. Ben de bu transfer dedikodularını basından takip ediyorum. iki futbolcumuz da bizde forma giymeye devam edecek" açıklamasını yaptı.

Dün öğle saatlerinde editörlerimizden Hilmi Sever bu transfer haberini duyurmuştu, tıklayın...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gökhan Ünal İmzaladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement