Gomis'in Gol Sevincinden Korkan Top Toplayıcı, Kaçacak Delik Aradı - Son Dakika
Spor

Gomis'in Gol Sevincinden Korkan Top Toplayıcı, Kaçacak Delik Aradı

Suudi Arabistan'da forma giyen Bafetimbi Gomis, gol sevinci yaşadığı sırada saha kenarında oturan top toplayıcı çocuğu korkuttu.

22.02.2019 11:18  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Spor Toto Süper Lig'inde gol krallığını alan ve Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkıda bulunup taraftarın sevgilisi haline gelen Bafetimbi Gomis gollerine transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de de devam ediyor.

TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Son olarak Al Ittihad deplasmanına konuk olan Gomis ve arkadaşları zorlu deplasmandan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. Fransız golcü Bafetimbi Gomis 67. dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Gomis'in golden sonra yaptığı klasikleşen gol sevinci saha kenarında oturan top toplayıcı çocuk tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

GÖNLÜNÜ FORMA İLE ALDI

Gomis'in aslan sevici ile üzerine geldiğini gören top toplayıcı arkasına bile bakmadan Gomis'ten kaçtı. Yaşanan bu komik olayın ardından Bafetimbi Gomis maç sonrasında kendisinden korkan ve kaçan küçük çocuğa maçta giydiği formayı hediye ederek gönlünü aldı.

(Skor)

Gomis\'in Gol Sevincinden Korkan Top Toplayıcı, Kaçacak Delik Aradı

Son Dakika Spor Gomis'in Gol Sevincinden Korkan Top Toplayıcı, Kaçacak Delik Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bjk: İstanbul avcilar belediyesi coplere teslim olmus chp sozde asgari ucreto 2.200 yaptim diyor adamlara daha maas vermiyor 11 12 Yanıtla
    Fb: chp belediyesi en azından parayı kasada tutarak belediyenin cebinde kalmasını sağlıyo peki yaa akp arnavutköy belediyesi napıyo 10 metrelik hortuma 5 tl yerine 2510 tl ödeme yapıyo 5 6
  • bir :Fenerbahçeli: helal olsun çocuğun gönlünü alıp sevdidi kendini 15 0 Yanıtla
  • Tugay: Kralı sattınız 9 1 Yanıtla
  • T5: Medyamizin en sevdiği şey abartma ve sallama çocuk kalabalıktan kaçmış 3 2 Yanıtla

Advertisement