Gözde Kırdar'ın forması ölümsüzleşti - Son Dakika
Spor

Gözde Kırdar'ın forması ölümsüzleşti

Gözde Kırdar\'ın forması ölümsüzleşti

Süleyman ARAT - Törene TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vakıfbank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, CEV Asbaşkanı Özkan Mutlugil, Gözde Kırdar'ın ailesi ile eski ve son takım arkadaşları katıldı.

04.11.2019 21:25

Süleyman ARAT - Törene TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vakıfbank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, CEV Asbaşkanı Özkan Mutlugil, Gözde Kırdar'ın ailesi ile  eski ve son takım arkadaşları katıldı.

Kariyerinde 2 Kulüpler Dünya Şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar ligi kupası, 6 Türkiye lig şampiyonluğu, 3 Türkiye kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, 1 Challenge kupası, 1 Top Teams kupaları bulunan Gözde Kırdar, 20 yıl önce Kütahya'da voleybola başladı.

Ardından, Güneş Sigorta alt yapısına geçti 2000 yılında yeni adı VakıfBank olan kulüpte 8 yıl kaptan olan Gözde, 2 numaralı formayla özdeşlemişti. 2016 yılında Fenerbahçe erkek voleybol takımı kondisyoneri Alessandro Bracceschi ile evlenen ve voleybolu bıraktığını açıklayan Gözde'nin 9 aylık Mavi adlı bir kızı bulunuyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Gözde Kırdar'ın forması ölümsüzleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement