Göztepe, Erzurumspor FK'yı yenerek milli araya moralli girmek istiyor - Son Dakika
Spor

Göztepe, Erzurumspor FK'yı yenerek milli araya moralli girmek istiyor

Göztepe, Erzurumspor FK\'yı yenerek milli araya moralli girmek istiyor

Göztepe, 1'inci Lig'de üst üste 5 galibiyet alıp Süper Lig hattına tırmandıktan sonra Kocaelispor'a yenilerek moral bozukluğu yaşadı. Ancak Erzurumspor FK'yı yenerse bu yenilgiyi telafi etmeyi hedefliyor. Ayrıca sakatlıkları bulunan Tijanic ve Palmer'ın milli arada iyileşmeleri bekleniyor. Göztepe ayrıca, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında tam kadro siyah renkler giyinerek saygı duruşunda bulundu.

10.11.2023 12:10

1'inci Lig'de gol yemeden üst üste 5 galibiyet alıp Süper Lig hattına tırmandıktan sonra evinde en yakın rakibi Kocaelispor'a 1-0'la teslim olan Göztepe, pazar günü Erzurumspor FK'yı yenerek milli araya moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

Erzurumspor'u deplasmanda yenerse Kocaeli yenilgisini biraz olsun telafi edecek sarı-kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle sezona verilecek arada yara sarmanın hesaplarını da yapıyor. Kazanıp araya puan tablosunda iyi bir konumda girmeyi isteyen Göz-Göz'de sakatlıkları bulunan takımın önemli isimleri Tijanic ve Palmer'ın maç yapılmadan geçilecek 2 haftada iyileşmeleri bekleniyor.

Öte yandan Göztepe'de futbolcular, teknik heyet, idari kadro ve tesis çalışanları, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yılında andı. Sarı-kırmızılılar, tam kadro siyah renkler giyinerek Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumduğu saat 9'u 5 geçe saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe, Erzurumspor FK'yı yenerek milli araya moralli girmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement