Göztepe, Eyüpspor'u konuk ediyor - Son Dakika
Spor

Göztepe, Eyüpspor'u konuk ediyor

Göztepe, Eyüpspor\'u konuk ediyor

Göztepe, Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Eyüpspor'u konuk ediyor. Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, takımının son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldığını belirterek, "Eyüpspor karşılaşmasını kazanıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

15.04.2023 10:39  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Ankara Keçiörengücü'nü 3-2 yenerek aylar sonra adını Play-Off hattına yazdıran Göztepe yarın üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Süper Lig mücadelesi veren Eyüpspor'u konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Arda Kardeşler'in yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 20.30'da çalacak. Göz-Göz'de sarı kart cezalısı orta saha Traore Eyüpspor'a karşı görev yapamayacak. Sakatlığı süren genç stoper Emir'in ise müsabakada forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları 1'inci kategori 475, 2'nci kategori 365, 3'üncü kategori 200, 4'üncü kategori 145, 5'inci ve 6'ncı kaetgori ise 65 TL olarak belirlendi. Eyüpspor'da ise takımın başına teknik direktör olarak getirilen Arda Turan ilk maçına İzmir'de çıkacak. Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, takımının son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldığını belirterek, "Eyüpspor karşılaşmasını kazanıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe, Eyüpspor'u konuk ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement