Göztepe, Trendyol 1. Lig'de üst üste galibiyetler alarak kalesini gole kapatıyor - Son Dakika
Spor

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de üst üste galibiyetler alarak kalesini gole kapatıyor

Göztepe, Trendyol 1. Lig\'de üst üste galibiyetler alarak kalesini gole kapatıyor

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanırken, kalesini de gole kapatmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, Manisa FK, Adanaspor ve Boluspor'u mağlup ederek üst üste galibiyetler elde etti. Mateusz Lis'in kalesinde sadece 4 gol görmesi, takımın üst sıralara çıkmasında büyük rol oynadı.

12.10.2023 10:22

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanırken, kalesini de gole kapatmayı başardı.

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de çıktığı son 3 maçta Manisa FK ve Adanaspor'u 1-0'la geçerken, son olarak da Boluspor'u 2-0 yenmeyi başardı. Böylece sarı-kırmızılılar, üst üste galibiyetlere imza atmasının yanı sıra kalesini de gole kapatmayı başardı. İzmir temsilcisi, bu seriyi milli aradan sonra Gürsel Aksel'de karşı karşıya geleceği Şanlıurfaspor mücadelesinde de sürdürmeyi hedefliyor.

Mateusz Lis farkını konuşturdu

Yaz transfer döneminde Southampton'dan Göztepe'ye transfer olan Mateusz Lis, bu sezon ligde 8 maça çıkarken, kalesinde toplam 4 gol gördü. 26 yaşındaki kaleci, bu karşılaşmaların 5'inde filelerinde gol görmedi ve sarı-kırmızılıların üst sıralara çıkmasında büyük pay sahibi olmayı başardı. Lis, geçtiğimiz hafta oynanan Boluspor maçının 58. dakikasında kritik bir penaltı kurtarışına imza atmıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe, Trendyol 1. Lig'de üst üste galibiyetler alarak kalesini gole kapatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement