Göztepe Voleybol, Çanakkale Belediye'yi mağlup ederek 3. galibiyetini aldı - Son Dakika
Spor

Göztepe Voleybol, Çanakkale Belediye'yi mağlup ederek 3. galibiyetini aldı

Göztepe Voleybol, Çanakkale Belediye\'yi mağlup ederek 3. galibiyetini aldı

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, Çanakkale Belediye'yi 3-1 mağlup ederek son 7 günde oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Göztepe Voleybol, bu sezonki 5. galibiyetini elde ederek puan tablosunda 2. sıraya yükseldi.

20.11.2023 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, dün oynanan müsabakada Çanakkale Belediye'yi mağlup ederek son 7 günde oynadığı 3 maçtan 3 galibiyet elde etti.

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi'nin 8. haftasında Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda Çanakkale Belediye'ye konuk oldu. Rakibini 3-1'lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, bu sezonki 5. galibiyetini elde etti ve puan tablosunda da 2. sıraya yükseldi. Karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulunan Göztepe Voleybol Başantrenörü İlker Alkan, üç maç haftasının son maçını Çanakkale deplasmanında oynadıklarını ve diğer maçlara oranla daha etkisiz bir performans gösterdiklerini ifade etti. Alkan, takımdan beklentinin yüksek olduğunu dile getirerek, "Göztepe Spor Kulübü'nü temsil ediyoruz. Kolay olmasa da her zaman performansımızı yüksek tutmak zorundayız. Üç maç haftasını kayıpsız geçen sporcularımı kutluyorum.

Önceden de söylemiştim bu ligde herkes herkesi yenebilir durumda. Sonuna kadar mücadele edip önümüzdeki haftalara hazırlanacağız. Pazar günü evimizde Havran ile oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle çok güzel bir galibiyet almak istiyoruz" dedi.

İzmir temsilcisi, ligde oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet elde etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Voleybol, Çanakkale Belediye'yi mağlup ederek 3. galibiyetini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement