"Greenwich Saat TED Kolejliler Maçından Galibiyet Bekliyoruz" - Son Dakika
Spor

"Greenwich Saat TED Kolejliler Maçından Galibiyet Bekliyoruz"

"Greenwich Saat TED Kolejliler Maçından Galibiyet Bekliyoruz"

Sivas Dört Eylül Belediye'nin Antrenörü Levent Zoroğlu, pazar günü karşılaşacakları Greenwich Saat TED Kolejliler maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

09.11.2012 10:59  Güncelleme: 10:55

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediye'nin antrenörü Levent Zoroğlu, pazar günü karşılaşacakları Greenwich Saat TED Kolejliler maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Teledünya Türkiye Kupası 2. turunda ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Grundig'i eleyerek çeyrek finale kalmalarının, takıma çok büyük moral ve öz güven aşıladığını belirtti.

Kendileri için ligin daha öncelikli olduğunu ifade eden Zoroğlu, "Bizim için esas önemli olan pazar günü yapacağımız TED Kolejliler maçı. Şu anda 6 puanımız var. Evimizde yenilmiyoruz. TED Kolejliler maçında da hedefimiz mutlak galibiyet. Rakip kim olursa olsun sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Bugüne kadar Sivas'ta biri kupada olmak üzere oynadığımız 3 maçı da kazandık. Bu maçlarda rakiplerimize puan vermedik. 9 set aldık ve sadece Fenerbahçe Grundig'e bir set verdik. İnşallah, TED Kolejliler maçını da alacağız. Aldıktan sonra da çok çok rahatlayacağız. İlk yarıyı 13-14 puanla kapatırsak, ikinci yarı çok rahat pozisyonda olacağız" diye konuştu.

Zoroğlu, hedeflerinin önce ligden düşmemek sonra da play-off'a kalmak olduğunu bildirdi. Sporcuların kafasının ekonomik sorunlar nedeniyle çok rahat olmadığını da anlatan Zoroğlu, maddi sıkıntıların çözülmesiyle maçlara daha iyi konsantre olabileceklerini sözlerine ekledi.

Sivas Dört Eylül Belediye-Greenwich Saat TED Kolejliler maçı, 4 Eylül Spor Salonu'nda 11 Kasım Pazar günü saat 17.00'de başlayacak.

Muhabir: Önder Felek

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Greenwich Saat TED Kolejliler Maçından Galibiyet Bekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement