Hagi'den Galatasaray Cevabı: Devre Arası Bırakamam ama Sezon Sonu Olur - Son Dakika
Spor

Hagi'den Galatasaray Cevabı: Devre Arası Bırakamam ama Sezon Sonu Olur

Fatih Terim'in Galatasaray'a istediği Gheorghe Hagi, kararını verdi. Hagi, "Takımı devre arasında bırakamam ama sezon sonu Galatasaray'a dönebilirim" dedi.

09.01.2018 17:53  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisinden sonra da sistemin devamı adına kurulacak sistemi ve projeleri uygulayacak bir ekip olmasını istiyor. Dolayısıyla Fatih Hoca, teknik direktör adaylarını da kendi yetiştirecek. Bu hedef doğrultusunda Terim'in düşündüğü ilk isim Gheorghe Hagi olmuştu. Galatasaray efsaneleri arasında yer alan Hagi, Galatasaray'a cevabını verdi.

"DEVRE ARASI BIRAKAMAM AMA SEZON SONU OLUR"

Romanya basınının iddiasına göre Viitorul Constanta takımını çalıştıran Gheorghe Hagi, Galatasaray'a devre arasında takımını yarı yolda bırakamayacağını ancak sezon sonunda dönmeyi istediğini belirtti.

Galatasaray'da öte yandan Levent Şahin, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yanı sıra Gökhan Zan, Necati Ateş gibi isimlerle de "mevki antrenörlüğü"nün pilot çalışması yapılması bekleniyor. (Sporx)

Hagi\'den Galatasaray Cevabı: Devre Arası Bırakamam ama Sezon Sonu Olur

Son Dakika Spor Hagi'den Galatasaray Cevabı: Devre Arası Bırakamam ama Sezon Sonu Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Cezmi: Uzun vadeli sistem ve başarı bu aşı tutarsa GS efsanesi geri döner.Hagi Fatih şaş tafi ezer geçer 7 2 Yanıtla
  • DERUNİ: Benide alsalar Maenegerlik nedir öğretirim ilk önce Fatihe le hacıya. 5 2 Yanıtla
  • ?: Geleceksen simdi gel hagi, galatasarayimizin suan da ihtiyaci var sezon sonu degil! Fatih terim de diyebilirdi sezon sonu geleyim diye ama adam olmak baska biliyor zor da oldugmuzu hemen geldi senin gibi yapmadi. Sanki calistirdigin kulup cok buyuk super’lig den bi takimla kiyaslanamaz bile. Zaten sana ihtiyac yok fatih terim var ama yardimci olarak istemis sende kabul etmiyorsun bunu da unutmayiz sen gelmezsin baskasi gelir. 0 6 Yanıtla
  • CometoBurekchi: Terimin Galatasaraydaki 4 üncü dönemi ve bence elindeki en iyi kadro. Elindeki kadro sürekli pres yapabilecek bir kadro. Eger alınabilirse kreativ bir oyuncuyla sampiyonlugun en büyük adayı. 3 0 Yanıtla
  • Gs: Teeim kendini klup baskanligina hazirliyor belli 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Hagi büyük oyuncu adamı adam yaptı gitti..hagi olmasaydı imparator olamazdı kesinlikle.. 0 0 Yanıtla
  • Benide al: Benide al hoca 0 0 Yanıtla

Advertisement