Hagi'nin takımı, 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerek Romanya'da şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

Hagi'nin takımı, 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerek Romanya'da şampiyon oldu

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta, tarihi bir maç sonunda Romanya'da şampiyon olmayı başardı. En yakın takipçisi Steaua Bükreş karşısında 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazanan Farul Constanta, yeni adıyla ilk şampiyonluğa ulaştı.

22.05.2023 13:26  Güncelleme: 13:39

Romanya Ligi play-off grubunda oynanan karşılaşmada Farul Constanta, sahasında en yakın takipçisi Steaua Bükreş'i ağırladı. Mücadeleyi Hagi'nin öğrencileri Constanta 3-2 kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

2-0'DAN GERİ DÖNDÜLER

Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta, Steaua Bükreş karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen tarihi bir geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi. Rumen ekibine şampiyonluğu getiren golleri Mateus Criciuma, Tudor Baluta ve Louis Munteanu kaydetti.

Yok böyle maç! Hagi'nin takımı tarihi geri dönüşle şampiyonluğa ulaştı

TAKIMIN YENİ İSMİYLE İLK ŞAMPİYONLUĞU

Farul Constanta, bu galibiyetle yeni adıyla Romanya'da ilk şampiyonluğunu kazandı. Daha önce Viitorul Constanta ismiyle ligde mücadele eden ekip, 2016-2017 sezonunda da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Yok böyle maç! Hagi'nin takımı tarihi geri dönüşle şampiyonluğa ulaştı

HAGI'NİN 5. KUPASI

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi, teknik direktörlük kariyerinde 5. kupasını kazandı. Rumen hoca daha önce Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kaldırırken, Romanya'da ise 3 kez kupa kazanma başarısı gösterdi.

Hagi\'nin takımı, 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerek Romanya\'da şampiyon oldu

Son Dakika Spor Hagi'nin takımı, 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerek Romanya'da şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement