'Hain' diyen taraftara, Ghezzal cephesinden gelen cevap sert oldu - Son Dakika
Spor

'Hain' diyen taraftara, Ghezzal cephesinden gelen cevap sert oldu

Rachid Ghezzal'ın Galatasaray ile Beşiktaş arasında gidip gelmesinden dolayı Türkiye'de temsilcisi Hakan Korkmaz, sosyal medyada ağır sözlere maruz kaldı. Korkmaz kötü sözler yazanlara sert çıkıştı. Hakan Korkmaz, "Sizin kadar ben de Beşiktaş'ta kalmasını istiyorum ve oyuncuya da ilettim. Bana komisyoncu dediniz, hain dediniz. Beşiktaş dışında da bir kulüple görüşmedim" ifadelerine yer verdi.

24.07.2021 17:44  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılan hikayesine dönen Rachid Ghezzal transferinde galip gelen taraf Beşiktaş oldu. Ancak transfer bitmesine rağmen tartışmalar devam ediyor. Eleştirilerden nasibini en çok alan isimlerden birisi de menajer Hakan Korkmaz. Korkmaz sosyal medya hesabından kendisine hakaretler iletenlere ağır cevap verdi.

İşte Korkmaz'ın açıklamaları:

"Oyuncuyu getirdiğimde bana komisyoncu dediniz, şimdi ise hain. Ben hiçbir zaman Beşiktaş dışında bir kulüple görüşmedim. Sn. Sergen Yalçın, Sn. Ahmet Nur Cebi ve Sn. Emre Kocadağ'ın olduğu yerde bunu yapmam mümkün değil ve ayrıca etik olmayacağının her zaman farkındaydım.

"TARAFTARIN BİLMESİNİ İSTERİM"

Ben her zaman herkes yerinde güzel mantalitesi ile hareket ettim bunu sevgili Beşiktaş taraftarının bilmesini isterim. Sizin kadar bende oyuncunun Beşiktaş'ta kalmasını istiyorum ve net bir şekilde oyuncuya da illettim konuşmalarımızda.

"SESSİZ KALDIM"

TV'de, basında ve sosyal medyada hakkımda çıkan eleştiri ve iftiralara itibar etmemenizi rica ediyorum. Bu süreçte sesiz kalmamın nedeni oyuncuya ve Beşiktaş Kulübü'ne zarar vermemektir. Yakında görüşmek dileği ile hoşça kalın."

Ghezzal cephesinden 'Hain' diyen taraftarlara çok sert cevap geldi
\'Hain\' diyen taraftara, Ghezzal cephesinden gelen cevap sert oldu

Son Dakika Spor 'Hain' diyen taraftara, Ghezzal cephesinden gelen cevap sert oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Necati Çolak : Şu Türkiye de dar kafalı düşüncede olanlar yüzünden ne futbol ilerliyor nede ülke. Adama kim fazla para verirse orya gider yarın Ghezzal elden ayaktan düşünce nasıl tezahürat yapanacağınıza da iyi biliyorum galatasaray'ı hayatta sevmem ama adama kim fazla para veriyorsa oraya gitsin neticede geleceğini düşünmesi lazım 25.30 yıl futbol oynayacak değil en verimli zamanda en fazla para kazanma hakkı işinize bakın boş kolpa yapmayın 122 47 Yanıtla
  • Dursun Kaymakcı : Şimdi bundan sonra Ghezzal nasıl oynayacak. Baskı altında hissedecek kendini. Belki sezon ortasında belki sezon sonunda nasıl kurtuluruz diye düşüneceksiniz. Feghuli misali. Oyuncunun kafasını karıştırdın mı bir daha zor toparlar kendini. İnşallah iyi olur. Avrupa'da başarı lazım. 65 34 Yanıtla
  • Alaattin Aslan: Anlamadığım Galatasaray'ı niye sevmiyorsun Yunan takımı falanmi heralde fenerli olmalısın yazık sana 12 21 Yanıtla

Advertisement