Arda Güler için Kasımpaşa maçının oyuncusu çok net: Valencia'nın hakkını vermek lazım - Son Dakika
Spor

Arda Güler için Kasımpaşa maçının oyuncusu çok net: Valencia'nın hakkını vermek lazım

Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, 5-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Valencia'nın 4 gollü performansından övgüyle bahseden Güler, "Maçın oyuncusu Enner Valencia. Kazanmak çok önemliydi. Tüm takım olarak çok çalıştık ama Enner Valencia'nın hakkını vermek lazım." dedi.

29.01.2023 21:41  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği maçın ardından Arda Güler, mücadeleyi değerlendirdi. Sarı-lacivertlilerin, genç yıldızı mücadelede 4 gol atarak yıldızlaşan Enner Valencia için ayrı bir parantez açtı.

"MAÇIN OYUNCUSU VALENCIA"

Arda Güler yaptığı açıklamada, "Maçın oyuncusu Enner Valencia. Kazanmak çok önemliydi. Tüm takım olarak çok çalıştık ama Enner Valencia'nın hakkını vermek lazım." dedi.

"KARŞILIĞINI VERMEK İÇİN HER ZAMAN ÇALIŞIYORUM"

Taraftarların kendisini sürekli desteklediğini de belirten Arda, "Taraftara çok teşekkür ederim. Sürekli beni destekliyorlar. Bu desteğin karşılığını vermek için her zaman çalışıyorum." şeklinde konuştu.

Arda Güler için Kasımpaşa maçının oyuncusu çok net: Valencia\'nın hakkını vermek lazım

Son Dakika Spor Arda Güler için Kasımpaşa maçının oyuncusu çok net: Valencia'nın hakkını vermek lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Güngör Yıldız: Galatasaray lı bi taraftar olarak seni çok seviyoruz arda arda abin gibi barcalona da oynarsın inşallah 2 0 Yanıtla

Advertisement