Halkbank'ın Gözü Dünya Yıldızlarında - Son Dakika
Spor

Halkbank'ın Gözü Dünya Yıldızlarında

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: "Bize yakışan, takımımızın seviyesini daha yukarı çekecek, dünyaca tanınan birçok isimle görüşüyoruz"

10.06.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, dünyaca tanınan birçok isimle transfer görüşmelerinde bulunduklarını bildirdi.

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezona daha güçlü girmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'nin yüzünü güldürecek bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Süleymanoğlu, "Bize yakışan, takımımızın seviyesini daha yukarı çekecek, dünyaca tanınan birçok isimle görüşüyoruz. Görüşüp konuştuğumuz her oyuncuyla kontrat imzalayacağız diye bir şart yok. Bazı oyuncularla belli aşamaya geldik. Kesinleşen, imza aşamasına getirdiğimiz isimler, kulübümüzün basın birimi tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır. En iyisini yapabilmek için çaba harcıyoruz" ifadelerini kullandı.

Süleymanoğlu, Halk Bankası'nın kendilerine verdiği sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Transfer zor bir iş. Bir oyuncunun dünya starı olması başarı için yetmez. Geldiği ülkenin sosyal yaşamına, voleybol düzenine uyum sağlayacak, dışarıda ve saha içinde sizi utandırmayacak oyuncular bulmalısınız. Bunların tamamı gerçekleşse bile voleybolcunun takıma aşısının tutması gerekiyor. Sezon içinde bu sorunlarla uğraşmamak için şimdiden ince eleyip sıkı dokuyoruz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Halkbank'ın Gözü Dünya Yıldızlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement