Hasan Şaş'a Yapılan İlginç Teklif - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş'a Yapılan İlginç Teklif

Hasan Şaş\'a Yapılan İlginç Teklif

Galatasaray ile ismi anılan Hasan Şaş'ın Teknik Direktörlük teklifini neden kabul etmediği ortaya çıktı.

17.03.2016 18:38

Galatasaray ile ismi anılan Hasan Şaş'ın Teknik Direktörlük teklifini neden kabul etmediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı eski futbolcu Ergün Penbe, Şaş'ın Galatasaray'a neden gelmediğini böyle anlattı.

TRT Spor'da açıklamalar yapan Ergün Penbe, "Galatasaray'da forma giymiş efsane isimler, taşın altına elini koyup fedakarlık yapıyorlar. Verilen sözler yüzyüze konuşulduğu zaman tersine dönünce insanlar ister istemez bir burukluk yaşıyor. Böyle sıkıntılar yaşamışlar ve tabi üzülmüşler" dedi.

Hasan Şaş neden kabul etmedi?

Önce Bülent Ünder'e gidildiğini belirten Ergün Penbe, "Bülent Ünder teklifi kabul etmedi. Sonra Bülent Korkmaz'a gidildi. Önce 1.5 yıllık teklif yapıldı, sonra da 9 haftaya düşürüldü. Yönetime güvenmediği ve verilen sözlerin şu ana kadar tutulmadığı için teklifi kabul etmedi. 1.5 senelik sözleşme 9 haftaya düşürülüyor." ifadelerini kullandı.

Ardından Hasan Şaş'a yapılan teklifi de anlatan Penbe, "Sonra Hasan'a bir teklif gitti. 'Hollandalı başınızda, sen ve Orhan da yardımcıları olun, üçünüz yönetin' denmiş. Hasan ise 'Ben gelirsem ekibimle gelirim' diyerek teklifi reddetmiş." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın efsane isimlerinden Hasan Şaş daha önce Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştı. Şaş şuanda Ntv Spor'da yorumculuk yapıyor.

Galatasaray'ın teknik direktörlük görevi için görüştüğü isimler

Hasan Şaş

Bülent Ünder

Bülent Korkmaz

Okan Buruk

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Hasan Şaş'a Yapılan İlginç Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement