Hatay'da Kick Boks İl Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika
Spor

Hatay'da Kick Boks İl Şampiyonası Yapıldı

Hatay\'da Kick Boks İl Şampiyonası Yapıldı

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler il şampiyonası yapıldı.

28.06.2018 10:33

Hatay'ın İskenderun ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler il şampiyonası yapıldı.

120 sporcunun katıldığı Kick Boks İl Seçmesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel'in katılımı ile start verildi. Fair play çerçevesinde geçen müsabakalarda ilk üçe giren sporcular, 3 – 11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ'da yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gündel, Kick Bosk İl Şampiyonasına İskenderun'da 5 kulüp ve 120 sporcunun katılımı ile yapıldığını belirterek, seçmeler sonunda Türkiye Şampiyonası'na gidecek sporcuların belirleneceğini söyledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hatay'da Kick Boks İl Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement