Hayatının Golünü Anlattı - Son Dakika
Spor

Hayatının Golünü Anlattı

Hayatının Golünü Anlattı

Fenerbahçe'de efsaneler arasına girmeye aday olan Alex de Souza, futbol hayatı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

01.12.2010 10:08

Fenerbahçe'de efsaneler arasına girmeye aday olan Alex de Souza, futbol hayatı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Lig TV'de yayınlanan '21' programına konuk olan Brezilyalı futbolcu, sorulan sorulara esprili yanıtlar vererek herkesi güldürdü. Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen sambacı, İstanbul'da yaşamaktan büyük keyif aldığını belirterek, "Artık İstanbul'un trafiği hakkında şaka bile yapmaya başladım. Bu kenti çok seviyorum. Ayrıca iki çocuğum burada doğdu. Benim için özel bir yer" diyerek kalmak istediğini bir kez daha gösterdi.

SINIF FARKI ZORLADI

"Hayatının golü hangisiydi?" sorusu için, "Kulüp başkanının kızıyla evlenmem herhalde attığım en güzel goldü" diyen Alex, evlilik sürecinde yaşadıklarıyla ilgili şunları anlattı: "Eşimi ve ailesini evlilik için ikna etmekte çok zorlanmadım. Ama en çok zorlandığımız unsur, benim ailem ile eşimin ailesi arasındaki sosyal sınıf farkıydı. Ben daha mütevazi, orta sınıf bir ailenin çocuğuyum. Eşim ise Brezilya'nın en çok tanınan, sevilen, zengin ailelerinden birinin kızıydı. Bu konuda bazı sıkıntılar yaşadık. Bunları birlikte aştık."

SAKATLIĞIN İZLERİ SÜRÜYOR

Alex de Souza, artık eskisi kadar frikik atmadığı ile ilgili bir soruya ise, "100. yılda şampiyon olduğumuzda pubis sakatlığı geçirdim. Bunun sıkıntılarını hala yaşıyorum. Bu da frikiklerimi olumsuz etkiliyor. Bana engel oluyor. Bu yüzden eskisi kadar atamıyorum" cevabını verdi.

PSİKOLOG OLURDUM

Psikoloji kitapları okumayı çok seven Alex, "Futbolcu olmasaydım büyük ihtimalle psikoloji okuyup, sonrasında da psikolog olurdum" dedi.

KILIBIK DEĞİLİM SAYGI DUYUYORUM

Eşi ve çocuklarıyla her zaman örnek bir aile tablosu sergileyen Alex, "Kılıbık mısın?" şeklindeki soruya önce çok şaşırdı. Ardından kesinlikle kılıbık bir erkek olmadığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Eşimden korkmuyorum ama ona müthiş saygı duyuyorum. Hayatımın her alanında bana çok yardımcı oluyor. Çocuklarımın da annesi" şeklinde konuştu.

TÜRKÇE KONUŞMUYORUM ÇÜNKÜ...

Yaklaşık 7 yıldır Türkiye'de olmasına rağmen fazla Türkçe konuşamayan Alex de Souza, bu konudaki soruya da esprili bir yanıt verdi. Türkçe'yi öğrendiğini belirten sambacı, "Ama konuşmayı çok istemiyorum yoksa Samet (tercümanı) işsiz kalır. " dedi.

SAHADA KİBARLIK OLMAZ

Futbolun sert bir spor olduğunu ve zaman zaman sertliklerin, tartışmaların yaşanabileceğini belirten Fenerbahçe kaptanı, "Sahada kibar olunmaz" dedi. Futbolda saha içi iletişimde herkesin argo kullandığını söyleyen Alex, "Hatta bazen küfürlü konuşmalar bile oluyor. Öyle bir müsabaka ortamında kimsenin, 'Arkadaşım topu verir misin?' demesini bekleyemezsiniz. Futbolcular arasında bu tür konuşmalar olur. Bunları kimse yadırgamasın. Ama tabii ki hakemlerle olan diyaloglardan bahsetmiyorum. O ayrı bir konu" ifadesini kullandı.

LUCAS NEILL ÇOK İYİ

Rakipleri arasında en çok beğendiği savunma oyuncusunun Galatasaraylı Lucas Neill olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu: "Çekindiğim değil ama beğendiğim savunma oyuncusu Lucas Neill. Çok iyi bir futbolcu."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hayatının Golünü Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement