Hentbol Erkekler 1. Liginde Toplu Sonuç - Son Dakika
Spor

Hentbol Erkekler 1. Liginde Toplu Sonuç

Hentbol Erkekler 1. Liginde Toplu Sonuç

Hentbol Erkekler 1. Ligi play-off final grubu müsabakalarında Rainbow Kayserispor ile Amasya Taşova YİBO, süper lige yükseldi.

01.05.2014 00:13  Güncelleme: 00:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi Play-off Final Grubu müsabakalarında Selçuklu Belediyesi'ni yenen Rainbow Kayserispor ile Göztepespor'u mağlup eden Amasya Taşova YİBO, süper lige yükseldi.

Hentbol Erkekler 1. Ligi Play-off final grubu müsabakalarında Selçuklu Belediyesi'ni 37-31 yenerek, süper lige çıkmayı başaran Rainbow Kayserispor, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda 3 gündür devam eden hentbol karşılaşmalarında Rainbow Kayserispor, mücadele ettiği 3 maçtan 6 puan toplayarak süper lige birinci sırada çıktı. Amasya Taşova YİBO ise Göztepespor'u 46-35 yenerek, 3 karşılaşmada topladığı 4 puanla süper lige çıkan ikinci takım olmayı başardı.

Karşılaşmaların ardından süper lige yükselen takımlar için tören düzenlendi. Törende Rainbow Kayserispor ile Amasya Taşova YİBO oyuncularına madalyaları verildi. Rainbow Kayserispor'a şampiyonluk kupasını ise Vali Yardımcısı Alper Tanrısever takdim etti.

AKBEYAZ: "DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Kayseri'ye yeni bir kupa kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Rainbow Kayserispor Kulübü Başkanı Fatih Akbeyaz, "Kayseri'nin artık süper ligde yeni bir takımı oldu. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu daha bir başlangıç, inşallah süper ligde daha güzel işler başaracağız" dedi.

ŞİMŞEK: "LİGE RENK KATACAĞIZ"

Rainbow Kayserispor Antrenörü Yücel Şimşek ise şampiyonluğu kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Güzel bir ekibimiz ve her şeyini feda eden bir başkanımız var. Bize şampiyonluk yakışırdı, 3'te 3 yakışırdı. Yarı finalde 3'te 3 yaptık. Play-off'ta da 3'te 3 yaptık. Bu bizim başlangıcımız. İnşallah gerisi de gelecek. Diğer takımlar da çok güzel performans sergilediler. Onları da ayrıca tebrik ediyoruz. Rainbow, birinci lige renk kattı. Süper lige de aynı rengi katacağımız inancındayım" diye konuştu.

ŞENEL: "ÇOK MUTLUYUZ"

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel de, 3 yıldır takımı süper lige çıkartmak için mücadele verdiklerini vurgulayarak, "Süper lige çıktığımız için çok mutluyuz. 14 aslan yürekli gençle 10 aydır çalışıyoruz. Hepsini teker teker tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Buradan ayrıca başta ailem olmak üzere, bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Süper lige yükselen takımların oyuncuları da, elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve bundan sonraki hedeflerinin ise süper ligde başarılı olmak olduğunu kaydettiler.

Öte yandan, süper lige yükselen takımların oyuncuları sahada büyük coşku yaşadı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbol Erkekler 1. Liginde Toplu Sonuç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement