Her şey Dünya Kupası'nda oynamak için! Atiba futbolculuk kariyerinin son imzasını atıyor - Son Dakika
Spor

Her şey Dünya Kupası'nda oynamak için! Atiba futbolculuk kariyerinin son imzasını atıyor

Her şey Dünya Kupası\'nda oynamak için! Atiba futbolculuk kariyerinin son imzasını atıyor

Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Siyah-beyazlılarla 10. sezonunu oynayacak futbolcu, Kanada Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda boy göstermek için kontratını uzatma kararı aldı. 39 yaşındaki Atiba, 2022-2023 sezonunun bitmesiyle futbolculuk kariyerini de noktalayacak.

18.06.2022 23:28  Güncelleme: 23:33

Atiba Hutchinson futbolculuk kariyerini Beşiktaş'ta noktalamaya hazırlanıyor. Kanadalı futbolcu, siyah-beyazlılarla 1 sene daha sözleşme uzatacak ve sezon sonunda emekli olacak.

DÜNYA KUPASI'NA GİTMEK İÇİN 1 SENE DAHA OYNAYACAK

NTV Spor'un haberine göre, Siyah beyazlı kulüp, futbol federasyonunun yabancı oyuncu kuralını değiştirmemesi üzerine Kanadalı futbolcu ile 1 yıl daha sözleşme yenileyecek. 39 yaşındaki oyuncu, Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda Kanada Milli Takımı ile katılmak için 1 yıl daha futbol oynamak istiyordu.

SEZON BİTİNCE KARİYERİNİ NOKTALAYACAK

Beşiktaş'ta 10. sezonuna hazırlanan Atiba, sezonun bitimi ile aktif futbolculuk kariyerini noktalayacak. Geride kalan 9 sezonda Siyah beyazlı forma ile 326 maça çıkan Atiba Hutchinson, 26 gol attı, 37 asist yaptı. Kanadalı oyuncu Beşiktaş ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa zaferi yaşadı.

Son Dakika Spor Her şey Dünya Kupası'nda oynamak için! Atiba futbolculuk kariyerinin son imzasını atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement