Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'na Büyük İlgi - Son Dakika
Spor

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'na Büyük İlgi

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları\'na Büyük İlgi

NBA ve Türk basketbolunun önemli isimlerinden Hidayet Türkoğlu'nun İzmir'de açtığı okullara, her yaş grubundan çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

02.11.2012 13:01

NBA ve Türk basketbolunun önemli isimlerinden Hidayet Türkoğlu'nun İzmir'de açtığı okullara, her yaş grubundan çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

NBA'de Orlando Magic formasını giyen, Türk basketbolunun önemli isimlerinden Hidayet Türkoğlu'nun İzmir'de Pınar Karşıyaka'nın kaptanı Murat Aşkın yönetiminde açtığı basketbol okulları, büyük ilgi görüyor. Kısa sürede 8 gruba ulaşan okulda eğitim, Cumartesi ve Pazar günleri Halkapınar Spor Salonu'nda 09.00-17.00 saatleri arasında veriliyor.

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ege Bölge Koordinatörü Murat Aşkın, İzmirli gençlerin kursa ilgisinden çok memnun olduklarını, sömestr tatilinde Antalya, yaz döneminde ise Çeşme'deki kamplarla eğitim devam edeceğini söyleyerek, "Beş antrenör eşliğinde 1996-2006 yılları arası doğumlulara verilen eğitim, aynı seviyede olmayan tüm oyuncularla birebir ilgilenmemizi, özel programlar ortaya çıkarmamızı sağlıyor" dedi.

Yıl boyuncu devam edecek eğitim sonunda yetenekli oyuncuların, Hidayet Türkoğlu'nun yarışmacı takımı olan Olimpik Basket'e seçileceğini de sözlerine ekleyen Murat Aşkın, "Hedefimiz, Ege Bölgesi'nden yetenekli oyuncuların ciddi bir eğitim süzgecinden geçerek üst liglerde hatta yurt dışında oynayabilecek düzeye gelmesidir. Basketbol okullarımıza katılmak isteyen genç sporcularımız www.hidobasket.com sitesini ziyaret edebilir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'na Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement