Hollanda Devi Antalya'da - Son Dakika
Spor

Hollanda Devi Antalya'da

Hollanda Devi Antalya'da

Antalya’da devre arası kampları da THY Antalya Cup da devam ediyor.

10.01.2014 17:41

Totemspor özel: Colman'ın kamp presibi!

THY Antalya Cup'ta bu gece Galatasaray sahne alıyor. Sarı-kırmızıların ilk rakibi Hollanda'nın Ajax ekibi. Bir dönem Galatasaray formasını da giyen Frank de Boer'un teknik direktörü olduğu Ajax'ın Antalya kampında Van der Sar gibi bir efsane de yer alıyor. Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden birisi olan Van der Sar mütevazılık ve kişilik açısından da tam bir şampiyon!

Ajax'ın idman yaptığı Cornelia sahasının sorumlusu Serkan Korkmaz "Adam sanki Şampiyonlar Ligi'ni defalarca kazanmış, tarihin en iyi kalecilerinden birisi değil de askerlik arkadaşımız kadar samimi" diyor Van der Sar için. Gerçekten de efsane file bekçisi herkesin tek tek elini sıkıyor, kısa sürede öğrendiği birkaç Türkçe kelimeyi tekrar edip gülerek işinin başına geçiyor.

Orkestra şefi Blind

Dünya futbolunda 'kısa ayağa pas' ekolünün tarihsel öncülerinden olan Ajax, antrenmanın büyük kısmında da 'kısa ayağa pas' çalıştı. Eriksen'in ayrılmasından sonra takımın yeni lideri Daley Blind. Van der Sar, Davids, Frank de Boer, Litmanen'li Şampiyonlar Ligi şampiyonu kadronun kaptanı Danny Blind'in oğlu olan Daley Blind bu sezon Hollanda Milli Takımı'nda kendisine sol bekte yer bulmasına rağmen Ajax'ta sık sık 'Guardiola' rolünde merkez defansif orta saha olarak oynatılıyor. Teknik direktörü Frank de Boer'a "Daley Blind, Danny Blind'in oğlu ama oyun stili daha çok size benziyor" dediğimizde "Evet, herkes Daley Blind'in oyun karakterini benimkine benzetiyor. Babası, eski kaptanım, Danny Blind bile!"

Frank de Boer'la Blind üzerinden paslaşmışken fırsatı kaçırmadık ve hemen bir röportaj yaptık. Yarın Totemspor.com'da yayınlayacağız.

Totemspor özel/ Ali Ece

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hollanda Devi Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement