Hollanda'nın Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Hollanda'nın Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu

Hollanda\'nın Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu

Guus Hiddink, 28 Mart'ta Türkiye ile oynayacakları maçın kadrosunu açıkladı.

11.03.2015 14:47

Euro 2016 Elemeleri'nde A Grubu'nda mücadele eden Hollanda'nın 28 Mart'ta Türkiye ile oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, kadroda Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'e de yer verdi. Tecrübeli teknik adam ayrıca son haftalardaki forrmları ile dikkat çeken Sven van Beek (Feyenoord), Eljero Elia (Southampton) ve Bas Dost'u (Wolfsburg) da kadroya davet etti.

Hollanda'nına day kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Defans: Sven van Beek (Feyenoord), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (Porto), Ricardo van Rhijn (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV)

Orta saha: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (Milan), Quincy Promes (Spartak Moskova), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

Forvet: Memphis Depay (PSV), Bas Dost (Wolfsburg), Eljero Elia (Southampton), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Luuk de Jong (PSV), Luciano Narsingh (PSV) en Arjen Robben (Bayern Münih).

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hollanda'nın Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement