İbrahimoviç'ten Ronaldo'ya Şakayla Karışık Jest - Son Dakika
Spor

İbrahimoviç'ten Ronaldo'ya Şakayla Karışık Jest

İbrahimoviç\'ten Ronaldo\'ya Şakayla Karışık Jest

Paris Saint German'li yıldız futbolcu İbrahimoviç , dün doğum günü olan Cristiano Ronaldo'ya, hem jest yaptı, hem de meydan okudu.

06.02.2014 11:59  Güncelleme: 12:04

Paris Saint German'li yıldız futbolcu İbrahimoviç, dün doğum günü olan Real Madrid'li ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya, hem jest yaptı, hem de meydan okudu.

5 Şubat 1985'de dünyaya gelen Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'ya, dün twitter üzerinden doğum günü mesajları yağdı. Bu mesajlardan en ilginç olanı ise İsveçli futbolcu Zlatan İbrahmoviç'ten geldi.

Zlatan İbrahimoviç, dün Cristiano Ronaldo'nun doğum günü olması sebebiyle Twitter'dan, 'Dare To Zlatan' (Zlatan'a meydan oku) yazılı bir tişörtün resmini paylaştı. Twitin devamında ise, 'doğum günün kutlu olsun Cristiano. Sana çok seveceğin bir hediye yolluyorum' diyerek Portekizli yıldıza meydan okudu. Cristiano Ronaldo ise Zlatan'a bu güzel hediyesinden dolayı teşekkürlerini ileterek, İsveçli futbolcuya atıfta bulunarak, "Tişört bende, senin üzerinde olduğundan daha iyi duracaktır" dedi.

Öte yandan 5 Şubat'ın ayrı bir önemi de Dünyaca ünlü birçok efsane futbolcunun bu tarihte doğmuş olması olarak göze çarpıyor.

5 Şubat'ta Dünya'ya gelen ünlü futbolcular şu şekilde:

" Paolo Maldini, Crsitiano Ronaldo, Georghe Hagi, Neymar, Manuel Fernandes, Giovanni Van Bronckhorst, Carlos Tevez." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İbrahimoviç'ten Ronaldo'ya Şakayla Karışık Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement