Igor Tudor Taktiği Değiştiriyor - Son Dakika
Spor

Igor Tudor Taktiği Değiştiriyor

Igor Tudor Taktiği Değiştiriyor

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, Adanaspor maçında oyun sistemini değiştirecek.

01.04.2017 19:30

Galatasaray'da Lionel Carole bugünkü antrenmana da çıkamadı... Fransız sol bek bugünkü idmanda kendini denedi ancak ayağındaki ağrıların devam etmesi üzerine Carole, çalışmada yer almadı.

Carole, sarı kırmızılı takımdan ayrı olarak sakatlığı nedeniyle özel terapi gördü. Carole'den iyi haber alamayan Igor Tudor'u memnun eden nokta ise Lukas Podolski ile Eren Derdiyok'un formu oldu. Hırvat teknik adam, iki golcüsünü de antrenman sonrasında tebrik etti.

İki futbolcunun üst düzey performansı da Tudor'a ilk kez 4-4-2 sistemi ile takımını sahaya sürme planları yaptırmaya başladı.

Bruma, Adanaspor maçında oynayacak mı?

Portekiz U21 Milli Takımından sakatlanarak geri dönen başarılı futbolcunun Adanaspor maçında forma giymek istediği ortaya çıktı.

Arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edilen ve Sağlık Kurulunun 3 hafta tedavi süresi ön gördüğü Bruma'nın Pazartesi günü oynanacak maçta sahada olmak istediği belirtildi.

BRUMA'NIN İSTEĞİ TEKNİK EKİBİ SEVİNDİRDİ

Bruma'nın pozitif tavrı ve görev alma isteği ise yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi. Ayağında ağrı hissetmediğini ifade etse de Bruma'nın tedavisine başlanırken Portekizli oyuncunun iki hafta içinde takıma katılması bekleniyor. FutbolArena

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Igor Tudor Taktiği Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement