İki oyuncu da Beşiktaş yolcusu: Burak Yılmaz ve Ozan Tufan büyük ihtimalle gelecek yıl siyah beyazlı formayı giyecek - Son Dakika
Spor

İki oyuncu da Beşiktaş yolcusu: Burak Yılmaz ve Ozan Tufan büyük ihtimalle gelecek yıl siyah beyazlı formayı giyecek

Beşiktaş; Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Yılmaz ile prensipte anlaşmaya varılırken, Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Ozan Tufan'ın da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

02.04.2022 13:02  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş önümüzdeki sezon şampiyonluğu kaptırmamak için kolları sıvadı. Kara Kartal'ın Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz'la prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Burak'ın mukavelesi 1+1 yıllık.

Alacakları ücretler bile belli! Burak Yılmaz ve Ozan Tufan, artık Beşiktaş'ın oyuncusu

15 MİLYON LİRA

Burak Yılmaz'ın sezonluk ücretinin 15 milyon lira olduğu aktarıldı. Milli formayı bırakan Burak, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayarak futbola veda etmek istiyor.

Alacakları ücretler bile belli! Burak Yılmaz ve Ozan Tufan, artık Beşiktaş'ın oyuncusu

OZAN'DAN YEŞİL IŞIK

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı sembolik bir bonservise Beşiktaş'a vermeye hazır. Ozan'ın önündeki tek engel Watford. Watford mucize eseri kümede kalmayı başarırsa Ozan, İngiltere'ye dönecek. Ancak Watford'un ligde kalma ihtimali çok zayıf. Fenerbahçe'nin gidişine izin verdiği Ozan da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor.

BONUS PAZARLIĞI

Beşiktaş'ın Ozan'a 17 milyon lira civarında senelik ücret önerdiği öğrenildi. Ozan'ın menajerleri ise bonuslarla birlikte bu ücreti 20 milyon liranın üzerine çıkarmaya çalışıyor. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon Burak Yılmaz ve Ozan Tufan Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek.

İki oyuncu da Beşiktaş yolcusu: Burak Yılmaz ve Ozan Tufan büyük ihtimalle gelecek yıl siyah beyazlı formayı giyecek

Son Dakika Spor İki oyuncu da Beşiktaş yolcusu: Burak Yılmaz ve Ozan Tufan büyük ihtimalle gelecek yıl siyah beyazlı formayı giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bulent Cebeci: Burak Yılmaz genç oyuncu mu :) 12 0 Yanıtla

Advertisement