İkinci Kruse krizi! Tek bir maça bile çıkmayan Steven Caulker, ayrılmak için tüm alacaklarını istedi - Son Dakika
Spor

İkinci Kruse krizi! Tek bir maça bile çıkmayan Steven Caulker, ayrılmak için tüm alacaklarını istedi

Vitor Pereira gelmeden önce imza attırılan Steven Caulker, kadroda düşünülmüyor. Portekizli hocanın üstünü çizdiği İngiliz stoper, ayrılmak için tüm alacaklarını istiyor. Caulker, 3 senelik maaşı olan 3 milyon euroyu talep etti. Fenerbahçe, Kruse'deki haksız fesihten çok sıkıntı yaşamıştı. Sezon devam ederken takımdan giden Kruse, sözleşmesindeki paranın büyük kısmını almıştı. Caulker'da izlenecek yol merak konusu oldu.

20.08.2021 16:06  Güncelleme: 16:11

Sarı-Lacivertliler'de bileti kesilen Steven Caulker'ın gidişi pahalıya patlayacak. Tek bir resmi maça bile çıkmayan Caulker, ayrılmak için 3 milyon euro istedi. Bu para Caulker'ın 3 senede kazanacağı miktar. Fenerbahçe şu anda böyle bir ödeme yapmayı düşünmüyor.

İkinci Kruse krizi! Tek bir maça bile çıkmayan Caulker, ayrılmak için tüm alacaklarını istedi

KULÜP ARANIYOR

Caulker'a kulüp bulması istenildi ama maliyeti karşılayacak bir kulüp çıkmadı. Fenerbahçe, Kruse'deki fesih krizini Caulker'da da yaşamak istemiyor. Oyuncu kalmakta diretirse kadroda tutulma ihtimali de var. Oynamadığı halde ödemelerini alan Kruse'deki hata Caulker'da da yaşanırsa ekonomik olarak zor günler geçiren kulüp daha da sarsılabilir.

İkinci Kruse krizi! Tek bir maça bile çıkmayan Steven Caulker, ayrılmak için tüm alacaklarını istedi

Son Dakika Spor İkinci Kruse krizi! Tek bir maça bile çıkmayan Steven Caulker, ayrılmak için tüm alacaklarını istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yusuf Bayram: Erzurum spora bedelsiz kiraya versinler 1seneye kalmaz kendi kaçar 6 0 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : Niye ekonomik kriz geçirsinki daha geçenlerde kasaya 400 küsür milyon tl girdi diye haberler yapıldı 2 0 Yanıtla

Advertisement