İlhan Uslu: "Avrupa Hedefine Ulaşacağız" - Son Dakika
Spor

İlhan Uslu: "Avrupa Hedefine Ulaşacağız"

İlhan Uslu: "Avrupa Hedefine Ulaşacağız"

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Kasımpaşa maçında sahadan 3 puan ile ayrılacaklarını ve Avrupa hedefine ulaşacaklarını söyledi.

26.03.2013 16:57

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Kasımpaşa maçında sahadan 3 puan ile ayrılacaklarını ve Avrupa hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün genel sekreteri İlhan Uslu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçını değerlendiren Uslu, "Futbol kalitesi maçtan maça değişiyor ama futbolcularımız ve teknik heyetimiz bu maçın önemini biliyor. Kazanan biz olacağız ve Avrupa hedefine ulaşacağız" dedi.

"SEN BURSASPOR'SUN, HAKEMİ DE YENECEKSİN"

Bir gazetecinin, "Hakem kararları maçı etkiler mi? Bundan çekiniyor musunuz?" sorusuna Uslu, "Sen Bursaspor'sun. Hakemi de yeneceksin. 1 atacaklarsa 2 atacaksın. Bu anlayışı yerleştirebiliyorsak hakemler bizi etkilemez. Şanssızlıklar olabilir, ama biz iyi oynadıktan sonra hakemi de yeneriz diyemiyorum. Onların art niyetli olduklarına da inanmak istemiyorum. Bizim söylediğimiz yapılan hatalarla alakalı, art niyetle alakalı değil. Olmamasını diliyoruz" cevabını verdi.

"50. YIL PROJELERİNE BAŞLADIK"

50. yıl projeleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Uslu, "50. yıl projelerine başladık. Geçtiğimiz hafta köy okulu ziyareti oldu. Bu hafta da bir okula gitmeyi düşünüyoruz. Nisan ayı içinde Bursaspor fotoğraf sergimizi gerçekleştireceğiz. Mayıs ayında timsah yürüyüşü ile ilgili çalışmamız olacak ve şampiyonluk etkinlikleri olacak. Haziran'da da konser ve ay sonunda da bir balo düşünüyoruz. Değişik etkinlikler olacak. Bunları tüm yıla yayıyoruz. Yoğun bir yıl yaşayacağız" dedi.

"BATALLA GELDİĞİNDE YILDIZ DEĞİLDİ"

Yeni sezonda yıldız transfer olup olmayacağı yönündeki soruya ise İlhan Uslu, "Yıldızdan yıldıza fark var. Yıldız olabilecek transfer önemli. Bu altyapıdan da dışarıdan da olabilir. Batalla bize geldiğinde yıldız değildi. Böyle bir transfer olduktan sonra yapılır. Alt yapının çok iyi araştırılması lazım. A2 ye gelene kadar çok iyi futbolcular var A takıma adapte edemiyorduk. İnşallah bu yıl bunları da başarırız. Kanatlarda sıkıntı var. Bunları alt yapıdan çözersek uzun süre Bursaspor'un sıkıntısı olmaz" şeklinde cevap verdi.

"BURSASPOR'U ENGELLEMEK İSTİYORLAR"

Reklam konusunda bazı sıkıntıların yaşandığını, şirketlerde üst düzey yönetimden onay çıkmadığını ifade eden Uslu, "Belli aşamaya geliyor. Sonra nedense üst düzey yönetimden onay çıkmıyor. Bu yöneticilerin tamamı İstanbul takımlarını tutuyorlar. Şahsi kanaatim Bursaspor bu şekilde engellenmek isteniyor. Taraftarların kulübe destek olan firmalara sempatisi oluyor. Bunu da akıllı olan kullanıyor. Bursaspor artık Türkiye'yi aşan dünya markası. Bursaspor'a ne kadar değer verdiklerini görüyoruz. Maalesef global şirket olduklarını iddia eden Bursa firmaları bunları görmüyorlar. Görürlerse kazanacaklar. Diğer firmalara da çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlhan Uslu: 'Avrupa Hedefine Ulaşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement