İlkadım Belediyespor Kulübü Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti - Son Dakika
Spor

İlkadım Belediyespor Kulübü Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti

İlkadım Belediyespor Kulübü Muaythai Türkiye Şampiyonası\'nda büyük başarı elde etti

Gümüşhane'de düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonası'na katılan İlkadım Belediyespor kulübü sporcuları 4 altın, 2 bronz madalya kazandı. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sporcuların başarısından gurur duyduklarını belirtti.

12.05.2024 16:10  Güncelleme: 16:12

Gümüşhane'de okul sporları kapsamında düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonası'na katılım sağlayan İlkadım Belediyespor kulübü sporcuları 4 altın,2 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İlkadımlı sporcuların elde ettiği başarılar bizleri her zaman gururlandırmaktadır" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen ve Aydın Doğan Spor Kompleksi'nde başlayan okullararası Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda yaklaşık 64 ilden binin üzerinde sporcu mücadele etti. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyona kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Şampiyonada 4 Türkiye birinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü ile toplamda 6 madalya kazanan İlkadımlı sporcular, rakiplerini geride bırakarak Samsun'u ve İlkadım'ı gururlandırdı.

İlkadım'da sporun ve sporcunun her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. İlkadımlı sporcuların elde ettiği başarılar bizleri her zaman gururlandırmaktadır. Gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlkadım Belediyespor Kulübü Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement