Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta haftayı oynamadan geçirecek olan İnegölspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, bu hafta zirve yarışını yakından ilgilendiren Balıkesirspor-Tokatspor maçını konuk takımın kazanmasını dileğini söyledi.
Mehmet Bulut, "Tokatspor kazanırsa, İnegölspor'la puanları eşitleyecek, Balıkesirspor kazanırsa fark 7'ye çıkacak. Beraberlik iyi olur, ama Tokat'ın kazanmasını isterim" dedi.
3 GÜNLÜK İZİN BİTTİ
İnegölspor, 3 günlük izni tamamlayarak çalışmalara başladı. Antrenman öncesi açıklama yapan Mehmet Bulut, gelecek hafta oynayacakları Çamlıdere Şekerspor maçıyla yeniden bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti, şöyle dedi:
"Artık her maç zor. Onlar da düşmemeye oynuyor. Yarıştaki iki rakibimiz birbiriyle karşılaşacak. Bizim istediğimiz sonuç, Tokatspor kazansın. Balıkesirspor kazanırsa fark 7 olacak. Kaybederse 4 puanlık fark kalacak. Balıkesirspor bizle oynayacak. Tabi en iyi sonuç beraberlik, ama Balıkesir'in içerde kaybetmesi daha da önemli."
FOTOĞRAF - Bursa/ İnegöl
Son Dakika › Spor › İnegölspor'da Tatil Bitti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.