İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan - Son Dakika
Spor

İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İngiliz basını, siyah-beyazlıların sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Alman teknik adam Jürgen Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'ı takımın başına getirmek istediğini yazdı.

18.04.2024 18:54  Güncelleme: 18:58

Bu sezon aldığı kötü sonuçlar nedeniyle kabus gibi bir sezon geçiren ve son olarak Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyor. Kartal'ın teknik adam koltuğu için birçok isim geçerken, listedeki son ismi İngilizler duyurdu.

KLOOP'UN YARDIMCISI BEŞİKTAŞ'A

The Athletic'in haberine göre Beşiktaş, sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Alman çalıştırıcı Jürgen Klopp'un yardımcılığını yapan Pepijn Lijnders ile ilgileniyor. Lijnders, 2018'den bu yana Klopp'un yardımcılığını yapıyor. Hollandalı çalıştırıcı, sezon sonu İngiliz ekibine veda edecek olan Alman hocanın ardından teknik direktörlük kariyerine adım atmayı planlıyor.

İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan

BAŞKA TAKIMLAR DA İSTİYOR

Haberde, birçok kulübün 41 yaşındaki genç teknik adamı yakından takip ettiği ve siyah beyazlıların Lijnders ile ilenen son kulüp olduğu aktarıldı.

YARIM SEZON TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTI

2015-18 arası Klopp ile çalıştıktan sonra NEC Nijmegen'e yarım sezonluğuna teknik direktör olarak giden ve 2018 yazında Klopp'un yanına geri dönen Pepijn Lijnders, o günden sonra kesintisiz şekilde Alman teknik adamın yardımcılığını üstlendi.

İngilizler duyurdu! Beşiktaş\'ın yeni teknik direktörü Liverpool\'dan

Son Dakika Spor İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ferhat eser: kralını alıyoruz hayırlı olsun NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE 18 40 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: O krala bide soytarı lazım 50 milyon Galatasaraylı olarak seni seçtik 23 65 Galatasaray Spor kulübü: Başka bir şairde diyorduki Mini mini bir kuş konmuştu penceremde donmuştu Kuşsunuz kuşşşşşşşş 16 49 ferhat eser: nediyordu şair yürüyedur aslanım yürürkende yaslarım alayınız gelin 33 23 Sedat Bezmen: Jimnastikçiler isminizin hatırı olmasa küme düşeceksiniz..yatın kalkın federeasyon başkanına şükredin :))) 7 35 ferhat eser: sedat bezmen beni tanirsan tanıdığına pişman olursun yazık gençliğine doğruları konuş adaletli ol azıcık 0 0 Galatasaray Spor kulübü: Soytarısıda sen olursun 0 0
  • Bulent Cebeci: İLHAN PALUT a şans verilmeli başarılı bir teknik direktör. 33 14 Yanıtla
    SUAT ARAS: ÇAĞDAŞ ATAN da olabilir 0 1
  • Gencer Guney: Sergen veya İlhan palut gelsin, yabancı gelirse bir yıl daha çöp olur 25 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement