International Badminton Series Tournament 2013'ün Ardından - Son Dakika
Spor

International Badminton Series Tournament 2013'ün Ardından

International Badminton Series Tournament 2013\'ün Ardından

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik: "2016 Olimpiyatları yolunda çok önemli puanlar kazandık"

25.12.2013 13:58

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, İstanbul'da düzenlenen International Badminton Series Tournament 2013'te sporcuların 2 gümüş, 2 bronz madalya aldığını belirterek "2016 Olimpiyatları yolunda çok önemli puanlar kazandık" dedi.

Özmekik, gazetecilere yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda, Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 19-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenen turnuvada sporcuların 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandığını hatırlattı.

Çift Bayanlarda Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak'ın gümüş, Cemre Fere ve Neslihan Kılıç'ın ise bronz madalya aldığını belirten Özmekik, şunları söyledi:

"Uluslararası Badminton Turnuvasında güçlü rakiplerimiz karşısında 2 kategoride final oynama başarısını elde ettik. Ayrıca bir finali de elimizden kaçırdık. Ülkemizde yapılan bir turnuvada, 2016 Olimpiyatları yolunda çok önemli puanlar kazandık.

Turnuvamıza desteklerini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Kadir Topbaş'a, İBB Gençlik ve Spor Müdürümüz Osman Avcı Bey'e, Spor A.Ş. yetkililerine, bizlere kaynakları sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor International Badminton Series Tournament 2013'ün Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement