İş Adamları, Dünya Yıldızlarıyla Maç Yaptı - Son Dakika
Spor

İş Adamları, Dünya Yıldızlarıyla Maç Yaptı

İş Adamları, Dünya Yıldızlarıyla Maç Yaptı

Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası çerçevesinde dünyaca ünlü golfcüler, aralarında iş adamları ve Ardahan, Erzurum ve Ağrı'da TGF'nin başarılı genç amatör golfcülerle maç yaptı.

12.10.2012 18:11

Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası çerçevesinde dünyaca ünlü golfcüler, aralarında iş adamları ve Ardahan, Erzurum ve Ağrı'da TGF'nin başarılı genç amatör golfcülerle maç yaptı. Maç sırasında TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun vurduğu top, izleyicilerden birisinin kafasına geldi.

Eski devlet bakanı Fikret Ünlü, iş adamları Mustafa Koç ve Kaya Çilingiroğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı amatör golfcüleri bir araya getiren turnuva, final karşılaşmasının ardından başladı. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Kempinski Otel'de gerçekleşen oyunda, Tiger Woods'un birinci takımında Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk ve Selçuk Çetin, ikinci takımında ise Mustafa Koç, Duncan Blake ve Angus Mackenzie yer aldı. Türkiye Golf Federasyonu tarafından Ardahan, Erzurum ve Ağrı'dan getirilen genç golfcüler Mahmut Yaşar, Fulya Yurt ve Doğancan Atıcı da turnuvada yer aldı. Genç golfcüler, dünya yıldızı Hunter Mahan'ın takımında mücadele etti.

Yarışma boyunca dünya yıldızları, amatör iş adamlarına golf hakkında bilgiler verdi. Tiger Woods'la birlikte oynayan Ahmet Ağaoğlu'nun vurduğu bir top, Mustafa Koç'un uzun yıllardır kediliğini yapan (Golfte çanta taşıyıcı, yardımcı) İbrahim Alıcı'ya geldi. Sol kaşı açılan Alıcı'ya üç dikiş atıldı. Alıcı'nın durumunun iyi olduğu ifade edildi. Ağaoğlu, bunun talihsiz bir kaza olduğunu ve son olmasını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İş Adamları, Dünya Yıldızlarıyla Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement