İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi’nin lideri Elazığ Belediyesi, bu hafta kendi evinde Diyarbakır’ı ağırlayacak.

24.04.2015 15:41

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin lideri Elazığ Belediyesi, bu hafta kendi evinde Diyarbakır'ı ağırlayacak.

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin 16. haftasında Elazığ Belediyesi, 26 Nisan Pazar günü saat 11.00'da Elazığ İl Özel İdaresi sahasında Diyarbakır ile karşılaşacak. İşitme Engelliler Süper Ligi'nin lideri olan en yakın rakibi olan İstanbul Sessizler Futbol Takımı ile arasındaki puan farkı 2'ye inen Elazığ Belediyesi, bu haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Sezon başından itibaren şampiyonluk parolası ile yola çıkan Elazığ Belediyesi, kalan 7 haftada maçlarının 3'ünü içeride, 4'ünü ise deplasmanda oynayacak. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement