Islıklanan Balotelli, Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Islıklanan Balotelli, Gözyaşlarını Tutamadı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Islıklanan Balotelli, Gözyaşlarını Tutamadı
 Güncelleme: 

Milan'ın 23 yaşındaki oyuncusu Mario Balotelli, Napoli maçında kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Milan'ın 23 yaşındaki oyuncusu Mario Balotelli, Napoli maçında kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Serie A'nın 23. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Milan, maça Taraabt'ın golü ile başlasa da Gökhan'ın bir, Higuain'in iki golüne engel olamadı ve maçı 3-1 kaybetti.

Maçın 73. dakikasında kenara gelen Balotelli seyircilerin protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar tarafından ıslıklanan İtalyan oyuncu, gözyaşlarıyla yedek kulübesine geldi.

MELO'DAN DESTEK

Galatasaray'ın Bezilyalı oyuncusu Felipe Melo'dan Balotelli'ye destek geldi. İtalyan oyuncuya yapılan şeyi doğru bulmayan Melo, "İtalyan stadyumlarında Mario ıslıklandı. Utanç verici. Onu ağlarken görmek üzücü. Mario sen bir şampiyonsun!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com