İspanyolların Tiki Taka'sı rafa kalktı: Galatasaray'da oyun sistemi silbaştan - Son Dakika
Son Dakika Logo

İspanyolların Tiki Taka'sı rafa kalktı: Galatasaray'da oyun sistemi silbaştan

17.02.2022 14:24  Güncelleme: 14:28

Galasataray Teknik Direktörü Domenec Torrent son antrenmanlarda kısa paslarla oyunu kurma düzeninden vazgeçti. İspanyol hoca, Mostafa ve Gomis'i birlikte oynatma kararı aldı.

Sarı-Kırmızılılar'da oyun şablonu sil baştan yenileniyor. Torrent son antrenmanlarda kısa paslarla oyunu kurmak yerine uzun paslarla Gomis'i besleyerek takımı hücumu hızlı çıkarma formülü üstünde çalışıyor.

Bu kararla kısa paslar ve hareketler, çeşitli kanallarda topa sahip olma ve topa sahip olma ile karakterize edilen bu İspanyol tarzı da rafa kalktı.

Tiki Taka çöpe atıldı! Galatasaray'da sistem baştan aşağı değişiyor

MOHAMED YANINDA

İspanyol hoca, 21 Şubat'ta Göztepe ile oynanacak maça çift forvetle başlamayı düşünüyor. Galatasaray'ın hücum hattında yüksek ihtimalle Gomis ve Mostafa Mohamed olacak.

Tiki Taka çöpe atıldı! Galatasaray'da sistem baştan aşağı değişiyor

SONUCA GEÇİŞ

İspanyol hoca, mevcut kadronun topu kullanma biçiminden hoşnut değil. Çift forvetli sistemden de sonuç alınamazsa İspanyol hoca için başka çıkış yolu kalmayacak.

Son Dakika Spor İspanyolların Tiki Taka'sı rafa kalktı: Galatasaray'da oyun sistemi silbaştan - Son Dakika


Advertisement