İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Kupa Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Kupa Üzüntüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'da Kupa Üzüntüsü

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Maçında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, çeyrek finale kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

23.03.2012 11:09

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Maçında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, çeyrek finale kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar yaptığı açıklamada kupada tur atlamayı çok istediklerini ve bu mücadeleyi de Kayserispor deplasmanında ortaya koyduklarını ancak şanssız bir golle kupaya veda ettiklerini söyledi.

Kayserispor karşısında istekli ve özverili bir mücadele ortaya koyduklarına dikkat çeken Dizar, "Tek maçlar her zaman zordur.

Bu maç da öyle oldu. Rakibimiz iyi oyunculara sahip ve kontratağa hızlı çıkan bir ekip bunun bilincinde olarak mücadele ettik.

Oyuna hükmettik ancak son vuruşlarda istediğimizi gerçekleştiremeyince istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyetle kupaya veda ettik" dedi.

Dizar artık bu maçı unutmaları gerektiğini vurgulayarak, "Ligin bitmesine 3 maç var. Play-off hedefimize ulaşmak için bu maçlara konsantre olmalıyız. Bu bağlamda da Pazartesi günü Beşiktaş ile yapacağımız maçın bizim için önemi büyük" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Kupa Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement