Beşiktaş, Yeni Sağ Bekini Buldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Yeni Sağ Bekini Buldu

Beşiktaş, Yeni Sağ Bekini Buldu

Beşiktaş'ta yeni sağ bek adayı Portekizli Cedric Soares oldu. Sporting Lizbon'da oynayan genç futbolcu için son kararı Slaven Bilic verecek.

09.12.2014 08:27  Güncelleme: 12:29

Devre arasında takıma bir sağ bek takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Sporting Lisbon'dan Cedric Soares'i de gündemine aldı.

SON ADAY SOARES

Siyah beyazlılar sezon başından bu yana Martin Linnes, Ivo Pinto ve Pavel Kaderabek ile temasa geçerek, transfer görüşmelerinde bulunmuşlardı. Bu isimlerin arasına son olarak Cedric Soares dahil edildi.

SON KARAR BILIC'İN

Beşiktaş'a kiralık olarak teklif edilen genç oyuncuyla ilgili son kararı teknik direktör Slaven Bilic verecek. Soares için Sporting Lizbon ile anlaşılması halinde, 23 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olacak.

5 KEZ FORMA GİYDİ, 2 ASİST YAPTI

2010-2011 sezonundan bu yana Sporting Lizbon A Takımı'nda yer alan Soares, bu sezon Portekiz Ligi'nde 8, Şampiyonlar Ligi'nde 5 kez forma giydi ve 2 asiste imza attı.

Geçen sezon Sporting Lisbon'da 31 resmi maça çıkarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, 65 kez Portekiz Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında mücadele etti. Soares, eylül ayından itibaren ise Portekiz A Milli Takımı'na çağrılmaya başlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Yeni Sağ Bekini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement