İsviçre'nin eski antrenöründen Balotelli için zehir zemberek sözler: Her şeyi mahvediyor - Son Dakika
Spor

İsviçre'nin eski antrenöründen Balotelli için zehir zemberek sözler: Her şeyi mahvediyor

İsviçre\'nin eski antrenöründen Balotelli için zehir zemberek sözler: Her şeyi mahvediyor

İsviçre Milli Takımı eski antrenörü Michel Pont, Sion formasını terleten eski Adana Demirsporlu Mario Balotelli için çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Pont, "Sion'da her şeyi mahveden biri var, o da Balotelli. Havayı bozan bir lider, kabul edilemez. Ben kendisine katlanamıyorum. Sion'un bir zombisi var. O her şeyi mahvediyor" ifadelerini kullandı.

17.05.2023 20:10  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre Ligi takımlarından Sion'da forma giyen Mario Balotelli, yeni düşmanlar ediniyor. Futbol dünyasında atışmadığı teknik direktör kalmayan Balotelli'ye İsviçre Milli Takımı eski antrenörü Michel Pont'tan taş geldi.

"BÖYLE BİR LİDER KABUL EDİLEMEZ"

Sporx'te yer alan habere göre; Michel Pont, "Sion'un sahada bir zombisi var ve o da Mario Balotelli. Her şeyi mahvediyor. Takımın tamamına zombi derseniz, bu kesinlikle doğru olmaz. Takımdaki tek zombi Balotelli'dir. Onu kaptanları yapmaya devam etmeleri mümkün değil. Kulüpteki atmosferi mahvediyor. O, gerçekten herkesi çok sinirlendiriyor. Onu, FC Sion gibi bir takımda oynatmak hiç doğru değil" dedi.

Düşmanları çoğalıyor! Balotelli için ağza alınmayacak sözler

"ONA KATLANAMIYORUM"

Balotelli'nin takımı bozduğunu söyleyen Pont, "Şahsen Balotelli'ye daha fazla katlanamıyorum. Kulübün içinde takım arkadaşları onu takdir ediyor ve teknik ekip ona çok fazla saygı gösteriyor ve sempati duyuyor. Ancak, ona güvenen herkes sert bir duvara tosladı" ifadelerini kullandı.

2024'TE BOŞA ÇIKIYOR

Sion'da şu ana dek 19 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu 6 kez gol sevinci yaşadı. Mario Balotelli'nin Sion ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Son Dakika Spor İsviçre'nin eski antrenöründen Balotelli için zehir zemberek sözler: Her şeyi mahvediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement