Ivan Bebek İçin Olay İddia! - Son Dakika
Spor

Ivan Bebek İçin Olay İddia!

Ivan Bebek İçin Olay İddia!

Ünlü yorumcu ve eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği maçın ardından, kişisel Twitter hesabı üzerinden maçın hakemi Ivan Bebek'i sert sözlerle eleştirdi.

18.03.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yorumcu ve eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği maçın ardından, kişisel Twitter hesabı üzerinden maçın hakemi Ivan Bebek'i sert sözlerle eleştirdi. İlk olarak Braga'nın attığı ilk golün ofsayt olduğunu düşünenen Çakar, kararı "Bebek yüzlü ivan neler yapıyor Fb li oyuncuları tahrik ediyor gol de sanki ofsayt gibi." sözleriyle eleştirdi.

Maçın ardından da Bebek'i eleştirmeye devam eden Ahmet Çakar, sırasıyla "Bazı yenilgiler vardır,hakeme sığınılır ama bu gece hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu.", "Ey Türk milleti şimdi Anadolu takımlarının ve Trabzonun acısını anladınız mı'Türkyede el Bebek gül Bebek,Avrupa da ivan Bebek" ve son olarak "Hiç kimse bana İvan Bebek in bu geceki hatalarının masum olduğuna inandıramaz.Kendisi Ante Sapina nın bağlantılı olduğu biridir" ifadelerini kulanarak maçın hakemi Ivan Bebek'in daha önce şikeyle yargılanan vatandaşı Hırvat Ante Sapina'yla ilişkisi olduğun iddiasını ortaya attı.

2011 yılında 30'dan fazla maçta şike yaptığını iddia eden Ante Sapina, 5 yıllık hapis cezasına çarptırılmıştı. Sapina, Lichtenstein ile Finlandiya arasında oynanan Dünya Kupası eleme maçının yanı sıra Debrecen ile Fiorentina arasında oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında oyunculara ve hakemlere teşvik primi verdiğini itiraf etmişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ivan Bebek İçin Olay İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement