"İyi İnsan, İyi Antrenör" - Son Dakika
Spor

"İyi İnsan, İyi Antrenör"

"İyi İnsan, İyi Antrenör"

Galatasaray’a gelişindeki faktörlerin başında Fatih Terim’i gösteren Nagatomo; Mancini, Melo, Sneijder, Alex Telles ile görüştüğünü, hepsinin de, “Hiç düşünme... Teklifi kabul etmelisin” dediğini anlattı.

13.03.2018 02:50

Devre arasında Galatasaray'a katılan tek futbolcu olan Yuto Nagatomo, sarı-kırmızılılara geliş öyküsünü, yaşadığı atmosferi anlattı.

Kulüp dergisine konuşan Japon futbolcunun röportajından kesitler şöyle:

Fatih Terim, Türk futbolunun yaşayan en büyük futbol efsanesi... Onunla çalışmak nasıl, neler söylersin?

Galatasaray çok büyük bir kulüp... Buraya gelme sebeplerimden bir tanesi Galatasaray'ın çok büyük, tanınan ve tarihi olan bir camia olması. Bir diğer sebep olarak da Fatih Terim faktörünü söylemeliyim. Fatih Hoca'yı daha önceden tanıyordum. Çünkü kendisi dünya futbolunda bilinen bir isim. Kendisi çok iyi antrenör ama bir o kadar da iyi bir insan. Oyuncuya nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor. Kendisi ile sık sık İtalyanca konuşuyoruz.

Evimde hissettim

İtalya'nın ardından Türkiye'desin. Gelmeden önce düşündüklerinle paralel mi sahadaki futbol?

Tabii ki gelmeden önce kafamda soru işaretleri vardı. Sadece farklı bir futbol anlayışına gelmeyecektim. Farklı bir dil, farklı bir kültür, farklı insanlar O yüzden ister istemez şüphelerim, düşüncelerim vardı. Buraya gelince her şey netleşti kafamda. Bir hafta içinde adapte olduğumu söyleyebilirim. Gösterdikleri yardım o kadar fazlaydı ki, bir hafta sonra kendimi evimde hissetmeye başladım.

Sneijder ve Mancini gibi isimlerle de beraberdin Inter'de, onlar da burada önemli izler bıraktı. Hiç görüşlerini aldın mı gelmeden önce?

Mancini, Melo, Sneijder, Alex Telles ile görüştüm. Podolski de mesaj attı. Mancini, Melo ve Sneijder ile konuştuğumda, üçü de bana "Hiç düşünme mükemmel bir takım, çok güzel bir şehre gideceksin, teklifi kabul etmelisin" dedi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'İyi İnsan, İyi Antrenör' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement