İzmir Derbisi Bucaspor'un - Son Dakika
Spor

İzmir Derbisi Bucaspor'un

İzmir Derbisi Bucaspor\'un

PTT 1.Lig'in 13.haftasında oynanan İzmir derbisinde Bucaspor, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti.

24.11.2012 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 13. haftasında oynanan İzmir derbisinde Buca spor, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, aldıkları skorun sürpriz olmadığını belirterek, "Maçtan önce böyle bir skor beklemiyorduk dersek yalan olur. Rüzgara rağmen iyi futbol oynadık. Bütün futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Bucasporlu oyuncu Erkan Taşkıran, iç sahada istikrarlı bir gidişatlarının olduğunu kaydederken, "Geçen hafta berabere kaldık ve biz eleştiri aldık hocamızdan biz buna katılmadık. 1 puan deplasmanda çok değerli çünkü. İç sahada da kazanmaya devam ediyoruz. 3-0 gibi net bir skor aldık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Bucasporlu diğer futbolcu Civar Çetin ise, bütün futbolcuların iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Herkes iyi mücadele etti. Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bizi izleyenlere her zaman zevkli bir oyun izletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Yardımcı Antrenörü Ümit İnal, sezonun en kötü futbolunu sergilediklerini kaydederek "Geçen hafta çok gol kaçırdığımız maçta 2 puan kaybettik. Bu haftada gol pozisyonuna giremeden 3 puan kaybettik. Buca spor oturmuş bir takım Batdal gibi müthiş bir silahları var. Tebrik ediyorum kendisini gerçekten. Gidişat bu. İki hafta düzeldi dediğimiz takım eski görüntüsüne uygun bir görüntü sergiledi. Yaşamak istediğimiz şeyler değil bunlar. Devre arasına kadar yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Göztepeli futbolcu Mithat Yaşar, yenilgi için taraftardan özür dilediğini ifade ederek, "Son iki haftada alınan 4 puan vardı. Ama burada gerçekten oynayamadık. Taraftardan özür diliyoruz. Bu camiaya sahip çıkmak lazım" yorumunu yaptı.

Göztepeli futbolcu İbrahim Şahin ise, "İki haftadır iyi oynuyorduk. Bugün buraya onun havasıyla geldik. Ama başarılı olamadık. Bu sezonun belki de en kötü futbolunu oynayarak yenildik" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Derbisi Bucaspor'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement