Kolombiyalı James Rodriguez: Erkekler de Ağlar - Son Dakika
Spor

Kolombiyalı James Rodriguez: Erkekler de Ağlar

2014 FIFA Dünya Kupası'nın yıldızı Kolombiyalı James Rodriguez, Brezilya maçının ardından gözyaşlarını tutamamasının nedenini anlattı.

05.07.2014 14:21  Güncelleme: 14:39

2014 FIFA Dünya Kupası'na veda eden Kolombiya'nın genç yıldızı James Rodriguez, karşılaşmanın ardından gözyaşlarını tutamamasına ilişkin, "Erkekler de ağlar. Ülkeme büyük bir mutlulukla dönüyorum, çünkü harika bir takım olduk" dedi.

TESELLİ EDİLEN RODRIGUEZ MAÇTAN SONRA KONUŞTU

Kolombiya'nın Brezilya'ya 2-1 yenilerek kupadan çeyrek finalde elenmesinin ardından sahada uzun bir süre gözyaşlarına hakim olamayan ve Brezilyalı David Luiz ile Daniel Alves tarafından teselli edilmeye çalışılan turnuvanın yıldızı James Rodriguez, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

RODRIGUEZ: ERKEKLER DE AĞLAR

Turnuva boyunca 5 maçta 6 gol ve 2 asistlik performansıyla futbolseverlerin dikkatini çeken Rodriguez, maçın ardından verdiği duygusal tepkiye ilişkin olarak, "Ağladım, çünkü turnuvada elimizden gelenin gerçekten de en iyisini yaptık. Erkekler de ağlar. Ülkeme büyük bir mutlulukla dönüyorum, çünkü harika bir takım olduk" ifadesini kullandı.





Kolombiyalı James Rodriguez: Erkekler de Ağlar
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kolombiyalı James Rodriguez: Erkekler de Ağlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • buse: yazık kız adama çokta hoş çocukmuş..burada olsa onu teselli ederdim.. 9 3 Yanıtla
    İRVA34_CİHAT@HTML: AMA BENİMDE TESELLİYE İHTİYACIM VARRRRR AMA 0 0

Advertisement