Leonardo Jardim, Arabistan Yolunda! - Son Dakika
Spor

Leonardo Jardim, Arabistan Yolunda!

Leonardo Jardim, Arabistan Yolunda!

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından olduğu belirtilen Leonardo Jardim sürpriz bir kararla Suudi Arabistan'a gideceği ortaya çıktı. Portekizli çalıştırıcı, eski Fenerbahçeli Giuliano'nun da oynadığı Al Nassr ile transfer görüşmeleri yapıyor.

02.12.2018 19:42  Güncelleme: 22:50

Fenerbahçe'de teknik direktörlük konusunda adı geçen isimlerden Leonardo Jardim, Suudi Arabistan'a gidiyor. Arabistan kaynaklı haberlerde, Portekizli teknik adamın, bugün itibariyle Dubai üzerinden Riyad'a gideceği ve Al Nassr kulübüyle son görüşmeleri yapacağı belirtildi.

Leonardo Jardim, Arabistan Yolunda!

FENERBAHÇELİ GIULIANO'NUN TAKIMINA GİDECEK

Al Nassr'ın yüksek bir teklifle kapısını çaldığı Jardim için en büyük kriterlerden biri eşi olacak. Eşiyle beraber Suudi Arabistan'da görüşmeleri yapacak olan tecrübeli çalıştırıcı, son detayları konuşacak. Fransa ve İngiltere'den de bazı takımların ilgisi olduğu belirtilirken, Leonardo Jardim'in Al Nassr'la görüşmeye gittiği ifade edildi. 44 yaşındaki teknik adamın, kulüp tesisleri ve binasını gezeceği, şehirle ilgili bilgi alacağı dile getirildi. 48 saat içerisinde de transferin resmiyet kazanmasının beklendiği bildirildi. Al Nassr kulübünde eski Fenerbahçeli Giuliano da oynuyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Leonardo Jardim, Arabistan Yolunda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement