Kader Maçımızdı Kazandık - Son Dakika
Spor

Kader Maçımızdı Kazandık

Kader Maçımızdı Kazandık

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, kader maçına çıktığını ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

11.03.2013 22:40  Güncelleme: 10:14

Şanlıurfaspor'un 1-0 mağlubiyeti ile sona eren karşılaşmanın ardından 3 puanın sahibi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, kader maçına çıktığını ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise kazanmak için çok çabaladıklarını ancak 10 kişi kalınca bunu başaramadıklarını ifade etti.

RAŞİT ÇETİNER: GALİP GELMEK İSTERDİK AMA BAŞARAMADIK

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, göreve yeni geldiği takımın başında ilk maçında galibiyet almak istediklerini bunun için çok çabaladıklarını ancak 10 kişi kalınca bunu başaramadıklarını söyledi.

4 gündür takımın başında olduğunu ve ilk kez lig müsabakasına çıktıklarını hatırlatan Çetiner, futbolcuların isteklerine cevap verdiğini söyledi. Çetiner, "Karşılaşmaya iyi başladık. Maçın bazı bölümlerinde başarılı olduk. Puan veya puanlar almak için ne gerekiyorsa yaptık, zaman zaman riskler de aldık. Ancak, ikinci yarı kırmızı kart ile bir oyuncumuz eksildi. Oysa biz ikinci yarıya iyi başlamıştık. Tabi eksik kalınca senaryolar değişti. Çünkü 10 kişi oynamak çok zor. Üstelik topla çok iyi ve yıllardır birlikte olan bir takıma karşı oynuyorduk. Buna rağmen rakibe çok fazla pozisyon vermeden gol atmak için mücadele ettik. 1-0 geride 10 kişi ile yarım saatten fazla oynadık. İnsan üstü mücadele ettik ve takımımız çok yoruldu. Ben gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Galip gelmek isterdik ama başaramadık. Fakat Şanlıurfaspor her geçen gün daha iyi olacak, bu potansiyelimiz var. Artık önümüzdeki Adana Demirspor maçına bakıyoruz. Ligde kalan maçlardan alınacak 27 puan var ve biz payımıza düşeni alarak yolumuza devam edeceğiz ve bu takımı hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.

SUAT KAYA: KADER MAÇIMIZDI, KAZANDIK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, son haftalarda yaşadıkları sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi. Şanlıurfaspor karşılaşmasının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un nereye gideceğine karar vermesi açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Suat Kaya, "Bu karşılaşma nereye gideceğimize karar vereceğimiz bir maçtı. Şanlıurfaspor'da yeni hocasıyla bizim üstümüze çıkmak isteyecekti. Siz ligde yukarı mı yoksa aşağı mı gideceğimizin kararını verecek olan bir maçtı. Haftalar sonra sakatsız bir şekilde bu maça hazırlandık. Karşılaşmanın ilk 25 dakikasında hakimiyetimizi gösterdik ve topa sahip olduk. Golü bulduk sonra bocalama oldu. İkinci yarı biraz daha gergin ve stresli geçti. Şanlıurfaspor'da elinden geleni yapmaya çalıştı, onları da mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement